Vodafone mobiel Vodafone mobiel

Vodafone mobiel

Terug naar Mobiele telefonie

Met de mobiele telefonie van Vodafone hebt u de beschikking over het beste internationale netwerk dat er bestaat. U regelt telefonisch of via internet met uw smartphone en bent daarbijgegarandeerd van de beste dekking.

Met Vodafone zakelijke abonnementen is u uw hele bedrijf binnen handbereik. U regelt veel zaken met uw mobiel, in heel Europa. Waar u ook bent, u werkt veilig online samen, checkt uw mail, regelt uw bankzaken of  bewerkt uw documenten of data in de cloud. Het is business as usual, zonder extra kosten.

Vraag een adviseur

Overal slim en veilig mobiel werken

Als één van de grootste mobiele telecommunicatiebedrijven in de wereld biedt Vodafone een zeer hoogstaande netwerk-infrastructuur voor mobiele telefonie en data. Zo kunt u met Vodafone overal online werken. U hebt overal toegang tot uw online werkplek met alle tools die u nodig hebt. Vodafone maakt slim samenwerken en data delen onbeperkt mogelijk. Met één van de mobiele beveiligingsopties van RSE is uw beveiligingsniveau gegarandeerd zeer hoog. Want wij weten: veiligheid is essentieel voor uw werkomgeving. Wilt u nog meer zekerheid van veiligheid? Vraag een van onze experts wat voor u de beste optie is.

Vodafone Business Partner of the Year

RSE telecom & ICT behoort tot de vijf grootste Vodafone partners in Nederland. Onlangs zijn wij nog als hoogst gewaardeerd: RSE is uitgeroepen tot Vodafone Business Partner of the Year in de categorie Strategic+ Business Partner. Deze keuze viel al meerdere keren op RSE vanwege onze groei, samenwerking en toekomstvisie op de markt. Als exclusief Business Partnerschap hebben wij u nog meer te bieden. denk aan oplossingen zoals  hosted telefonie, VoIP telefonie en geïntegreerde diensten met mobiel.

Altijd, overal online: Vodafone, zakelijke mobiele abonnementen

De voordelen van mobiele telefonie van Vodafone Business

Zakelijk advies en service

Onze  klantenservice helpt u verder met advies en service. Met drie locaties en een zakelijke helpdesk staan wij voor u klaar. Ook buiten kantoortijden is bij calamiteiten onze servicedienst 24/7 bereikbaar en bent u gegarandeerd van de beste bereikbaarheid.

Data delen met collega's

Past het delen van data met collega’s bij uw organisatie? Afhankelijk van uw wensen adviseren wij u hierover op maat. Kiest u bijvoorbeeld voor één grote databundel voor mobiele telefoon en data  inclusief sim-kaarten in laptops en tablets? Of krijgt elke medewerker een eigen, persoonlijke databundel? Wij adviseren, u bepaalt.

Vrijblijvend advies aanvragen

Bekijk ook

KPN mobiel

KPN mobiel

KPN is uw partner voor ‘zorgeloos ondernemen met een bodemloze bundel’. Het maatwerk en het degelijke, stabi…
 
Solliciteer op www.werkenbijrse.nl

Binnen 10 minuten weten welke oplossingen bij uw bedrijf passen?

Doe gratis onze keuzewijzer

Start de keuzewijzer 

Wilt u een totaaloplossing voor uw zakelijke telefonie & ICT?