KPN mobiel KPN mobiel

KPN mobiel

Terug naar Mobiele telefonie

KPN is uw partner voor ‘zorgeloos ondernemen met een bodemloze bundel’. Het maatwerk en het degelijke, stabiele netwerk van KPN bieden u de mogelijkheid om altijd en overal te kunnen werken.

KPN is uw partner voor ‘zorgeloos ondernemen met een bodemloze bundel’. Met Unlimited Data voor Mobiel hebt u onbeperkt toegang tot het snelste 5G netwerk van Nederland (bron: Ookla). Zo kunt u altijd en overal werken, in de hele EU. Wij zijn trots partner van KPN: dé alleskunner in zakelijke communicatie. KPN spot de trends, speelt in op ontwikkelingen met diensten en maakt deze diensten aantrekkelijk in gebruik.

Vraag een adviseur

Waarom kiest u voor KPN mobiel?

MB's delen met collega's

Met alle KPN abonnementen kunt u eenvoudig MB's uit uw bundel delen met collega’s. Zo kunt u met uw Unlimited Data abonnement maandelijks maar liefst 25GB delen.

5G bij KPN

Wilt u ook klaar zijn voor 5G? U bent het met KPN Unlimited Data.

Overal werken met hotspot

Met KPN Unlimited Data kunt u uw smartphone ook gebruiken als mobiele hotspot. Zo werkt u overal en altijd eenvoudig met al uw apparaten, ook als er geen WiFi aanwezig is.

Vrijblijvend advies aanvragen

Bekijk ook

Vodafone mobiel

Vodafone mobiel

Met de mobiele telefonie van Vodafone hebt u de beschikking over het beste internationale netwerk dat er bestaat. U rege…
 

Binnen 10 minuten weten welke oplossingen bij uw bedrijf passen?

Doe gratis onze keuzewijzer

Start de keuzewijzer 

Wilt u een totaaloplossing voor uw zakelijke telefonie & ICT?