Zakelijke mobiele telefonie

Wat is voor u de beste oplossing in zakelijke mobiele telefonie? Als onafhankelijk adviseur werken wij samen met verschillende aanbieders. Zo zijn wij trotse partner van de twee grootste mobiele netwerken Vodafone en KPN. Dankzij onze onafhankelijkheid kunnen wij u altijd adviseren over de beste oplossing in zakelijk mobiel bellen voor uw organisatie. Dat begint met een gedegen analyse van uw mobiele telefonie. Voor een oplossing op maat beoordelen we daarbij onder meer uw gebruik, het bereik in uw regio en het mobiel internet- en belgedrag binnen uw organisatie.

Vast-mobiel integratie: overal bereikbaar

Vast-mobiel integratie biedt u optimale werkbaarheid en bereikbaarheid. Vaste zakelijke telefonie en zakelijke mobiele telefonie worden één: u belt altijd met hetzelfde netwerk, hetzelfde nummer en hetzelfde toestel. Ongemerkt en vloeiend schakelt uw telefoon tussen uw eigen centrale en het mobiele netwerk. Uw medewerkers zijn hierdoor altijd bereikbaar op hetzelfde telefoonnummer en toestel. En bij afwezigheid hoeven uw klanten en relaties niet opnieuw te bellen, ze bereiken de betreffende medewerker dan gewoon via de mobiele telefoon. Dat is niet alleen heel praktisch, maar scheelt ook nog eens aanzienlijk in de kosten. Want u betaalt slechts voor één zakelijk abonnement, waarin alles is inbegrepen.

Belangrijke partnerships

Wij zijn KPN Excellence Partner en Vodafone Strategic Plus Business Partner. De kwalitatief hoogwaardige eigen netwerken van deze aanbieders - nationaal en internationaal - garandeert een stabiele vast-mobiel integratie. Deze integratie in de cloud is eenvoudig en gebruiksvriendelijk, u hebt geen apps of telefooncentrales nodig. Onze partners KPN en Vodafone houden ons dagelijks op de hoogte van de ontwikkeling van de geboden diensten. Ook betrekken KPN en Vodafone RSE in de strategische keuzes die zij maken. Zo kunnen wij u nog beter van dienst zijn.

Alle mobiele oplossingen onder 1 dak

KPN mobiel

KPN mobiel

KPN is uw partner voor ‘zorgeloos ondernemen met een bodemloze bundel’. Het maatwerk en het degelijke, stabi…

Verder lezen
Vodafone mobiel

Vodafone mobiel

Met de mobiele telefonie van Vodafone hebt u de beschikking over het beste internationale netwerk dat er bestaat. U rege…

Verder lezen
Hardware & service

Hardware & service

Altijd de nieuwste smartphones en uitstekende service  bij advies en installatie. Onze drie RSE Servicedesks helpen…

Verder lezen

Wilt u een totaaloplossing voor uw zakelijke telefonie & ICT?