Overige producten Overige producten

Overige producten

Terug naar Vaste telefonie

RSE biedt een ruim assortiment accessoires voor elke telefonieomgeving. Het maakt niet uit of u belt via uw eigen telefooncentrale belt of via de cloud, u kunt voor alle hardware voor zakelijk bellen bij ons terecht. Onder meer deurintercoms, draadloze telefoons of headsets leveren wij uit eigen voorraad. Onze medewerkers gebruiken hun jarenlange ervaring bij het samenstellen van ons ruime assortiment. Zo hebben wij voor elke vraag de oplossing die bij u past.

Headsets

Kent u dat? Dat iemand tijdens het bellen de telefoon tussen nek en schouder vastklemt om de handen vrij te hebben? Misschien doet u dat zelf wel. Is dat zo, dan weet u waarschijnlijk ook dat dit vaak leidt tot een pijnlijke, stijve nek. In veel gevallen bellen mensen dagelijks op die manier. Wilt u nekklachten voorkomen? Denk dan eens aan een headset. Dit heeft veel voordelen:

  • handsfree bellen
  • ergonomisch verantwoord
  • hogere efficiency door multitasken
  • meer mobiliteit in het hele kantoor

Intercoms

Is uw receptie niet altijd bezet? Of hebt u een toegangshek dat op afstand bediend moet worden? Dan is een intercomsysteem een handige oplossing. 

Een intercom bestaat uit een buitenpost en een binnenpost met aansluiting op een telefooncentrale. Ook is het mogelijk om de intercom of via SIP (VoIP) telefonie te koppelen aan uw telefooncentrale in de cloud. Er zijn intercoms van diverse afmetingen, met of zonder beeldverbinding en met één of meerdere knoppen. Zo is er altijd een oplossing die bij uw situatie past. Elke oplossing is maatwerk, door onze vakkundige en ervaren specialisten volledig toegespitst op uw wensen en omstandigheden.

Telefoontoestellen

Hebt u geen uitgebreid telefoonsysteem nodig, maar wilt u toch optimaal bereikbaar zijn via een vaste telefoon en vast nummer? U kunt bij ons terecht voor een ruim aanbod draadloze en bekabelde telefoontoestellen. Bij RSE zijn tal van oplossingen uit voorraad leverbaar, er is altijd een telefoontoestel dat past bij uw persoonlijke voorkeuren en eisen. Zo maken wij elk kantoor, elke werkplaats en elke winkel bereikbaar.

Vrijblijvend advies aanvragen

Bekijk ook

Vaste telefooncentrale

Vaste telefooncentrale

Kiest u voor een hosted telefooncentrale, een centrale in de cloud? of is een fysieke telefooncentrale voor u een betere…
 
Solliciteer op www.werkenbijrse.nl

Binnen 10 minuten weten welke oplossingen bij uw bedrijf passen?

Doe gratis onze keuzewijzer

Start de keuzewijzer 

Wilt u een totaaloplossing voor uw zakelijke telefonie & ICT?