Vaste telefooncentrale Vaste telefooncentrale

Vaste telefooncentrale

Terug naar Vaste telefonie

Kiest u voor een hosted telefooncentrale, een centrale in de cloud? of is een fysieke telefooncentrale voor u een betere oplossing? Wij adviseren u graag!

Bellen via internet met een centrale in de cloud wordt steeds populairder. Toch zijn er nog verschillende bedrijven en organisaties die vanwege specifieke bedrijfsvoering, voorkeuren of andere omstandigheden kiezen voor een vaste telefooncentrale in eigen huis. Wat is voor u de beste oplossing? Wij adviseren u graag. Op het gebied van vaste telefooncentrales bieden wij ruime keuze in de modernste telefooncentrales van onder meer Unify. Wij kunnen u uitstekend helpen bij onderhoud en de ondersteuning van uw telefooncentrale. Van klein tot groot en met alle gewenste functionaliteiten: wij leveren, installeren en onderhouden zakelijke telefooncentrales in Groningen, Friesland en Drenthe.

Wat zijn de voordelen van een vaste telefooncentrale?

Onder bepaalde omstandigheden biedt het gebruik van een centrale op locatie veel voordelen. Hebt u bijvoorbeeld veel bestaande apparatuur die hergebruikt kan worden, dan kan dit uit kostenoverwegingen een reden zijn om niet te kiezen voor cloud-telefonie maar voor een centrale op locatie.

Vrijblijvend advies aanvragen

Bekijk ook

VoIP, bellen via internet

VoIP, bellen via internet

Steeds meer bedrijven en organisaties kiezen voor bellen via internet. Want dat heeft veel voordelen, zowel qua kosten a…
 

Binnen 10 minuten weten welke oplossingen bij uw bedrijf passen?

Doe gratis onze keuzewijzer

Start de keuzewijzer 

Wilt u een totaaloplossing voor uw zakelijke telefonie & ICT?