Vodafone Calling in Office 365 Vodafone Calling in Office 365

Vodafone Calling in Office 365

Terug naar Cloud telefonie

Microsoft & Vodafone Calling in Office integreert vast en mobiel bellen, chat, IT-omgeving, videoconferencing en het delen van documenten.

Waar uw mensen ook werken, met Vodafone Calling in Office 365 communiceren ze voortaan via één tool. Bellen, chatten, bestanden delen en videocalls: alles verloopt via het gebruiksvriendelijke Microsoft Teams. Uw medewerkers worden productiever en uw organisatie is beter bereikbaar. Alles wordt veilig beheerd op één plek, met een stabiele infrastructuur van Vodafone & Microsoft. Met Vodafone Calling in Office 365 zijn ingewikkelde implementaties van infrastructuur verleden tijd, er is geen hard- en software meer nodig op locatie en vrijwel alles is te integreren. Werkt u bijvoorbeeld met branchespecifieke applicaties dan kunt u Calling in Office hybride opbouwen zodat u het beste van twee werelden samenbrengt in één platform.

Waarom kiest u voor Vodafone Calling in Office 365?

  • alle communicatie via één wereldwijd bereikbare tool
  • hogere productiviteit
  • eenvoudiger beheer & onderhoud telefonie-infrastructuur
  • meer beheergemak
  • één aanspreekpunt voor alle communicatietools

Vraag een adviseur

Vodafone Calling in Office 365, een enorm krachtige tool

Met Vodafone Calling in Office 365 gebruikt u de technologie van Microsoft Teams voor telefonie. Vodafone Business ontwikkelde dit unieke product als enorm krachtige tool voor organisaties die de productiviteit van hun medewerkers willen verhogen. Iedere medewerker krijgt een eigen, vast telefoonnummer. Zo beschikken uw mensen over een geïntegreerde werkplek inclusief vaste telefonie en faciliteiten voor  chatten, conferencing, content, Office applicaties en app integraties met derde partijen samenkomen. Ze kunnen overal werken, of ze nu op kantoor zijn of onderweg.

Microsoft Teams & Vodafone

Productiever vergaderen, efficiënter werken

Met Microsoft Teams kunnen uw medewerkers productiever vergaderen. Ook werken zij efficiënter omdat zij taken kunnen volbrengen zonder dat zij steeds hoeven wisselen tussen applicaties. Als leidinggevende kunt u de dagelijkse communicatie beter managen.

Betrouwbare infrastructuur

Vodafone Calling in Office 365 koppelt telefoonabonnementen van Vodafone aan Microsoft Teams. Vodafone levert en beheert de infrastructuur, wat 99,9% beschikbaarheid garandeert. En is er toch eens een storing in de Microsoft cloud, of de connectiviteit, dan bent u toch altijd telefonisch bereikbaar dankzij Vodafone Emergency Routing. Dit garandeert de continuïteit van uw bedrijfsvoering.

Meer gemak voor beheerders

Vodafone Calling in Office 365 maakt onderhoud van het vast telefonienetwerk eenvoudig. U krijgt een volledig beheerde connectie met Microsoft 365, met behoud van uw eigen nummer. Alles wat u nodig hebt, is een goed bedrijfsnetwerk en een internetverbinding. Complexe technische implementaties zijn verleden tijd. De User Management Portal, biedt IT beheerders alle tools die ze nodig hebben voor centraal beheer van de gebruikersinstellingen. Dit maakt het op –en afschalen van gebruikers, het toewijzen van nieuwe telefoonnummers aan gebruikers en configuratie van Microsoft Teams gemakkelijk.

Meer gemak voor gebruikers

Medewerkers gebruiken in Vodafone Calling in Office 365 alle telefonie -en productiviteitapplicaties in één omgeving. Dit maakt ze productiever. De Office 365 omgeving is vertrouwd, waardoor gebruikers het product sneller zullen adopteren. En waar, wanneer en met welk apparaat medewerkers ook werken, hun gebruikservaring is altijd dezelfde.

De voordelen van Vodafone Calling in Office 365

Aantrekkelijke tarieven

Voor een vast bedrag per maand krijgt u voordelige telefoontarieven. En heeft u ook Vodafone mobiel? Dan kunnen uw mensen onderling gratis bellen van en naar alle vaste en mobiele nummers.

Flexibele tarieven

Gratis bellen binnen Nederland of Europa voor een vast bedrag per maand of betalen op basis van verbruik, het behoort allemaal tot de mogelijkheden.

Eenvoudiger IT-beheer

Vodafone beheert en ondersteunt de benodigde infrastructuur volledig, u hebt op locatie geen hard –en software nodig.

Portal voor IT-beheerder

Uw IT-beheerder krijgt toegang tot de User Management Portal voor beheer van Microsoft Teams. Dit maakt het op –en afschalen van gebruikers en het toevoegen van nieuwe telefoonnummers gemakkelijk.

Hogere productiviteit

Uw medewerkers vinden alle productiviteitstools bij elkaar in de vertrouwde Microsoft 365 omgeving. Zo hebben ze altijd, overal en op elk apparaat dezelfde gebruikservaring. Intuïtief gebruik verhoogt hun productiviteit.

Het RSE voordeel

Met de jarenlange ervaring in IT en telefonie heeft RSE in deze een belangrijk aandeel. De technische consultants brengen uwhuidige situatie in kaart en adviseren waar uw kansen liggen in de nieuwe Calling in Office omgeving. U profiteert van de voordelen van een sterk Vodafone netwerk, het herkenbare Micsrosoft portfolio en de ervaring van RSE als lokale partner die uitblinkt in kennis en ervaring: één oplossing, één aanspreekpunt.

Vrijblijvend advies aanvragen

Bekijk ook

Vodafone One Net Enterprise

Vodafone One Net Enterprise

Altijd en overal bereikbaar: één veilige, stabiele & toegankelijke online omgeving voor vast & mob…
 
Solliciteer op www.werkenbijrse.nl

Binnen 10 minuten weten welke oplossingen bij uw bedrijf passen?

Doe gratis onze keuzewijzer

Start de keuzewijzer 

Wilt u een totaaloplossing voor uw zakelijke telefonie & ICT?