Koopman’s flexibele integratie van alle communicatiestromen dankzij Vodafone Calling in Office 365

Voor Koopman Logistics Group hielp RSE telecom & ICT alle communicatiekanalen te integreren in één tool. Dankzij een gefaseerde, naadloze integratie zijn de medewerkers van Koopman Logistics Group nu optimaal bereikbaar, waar ze ook werken.

Maak een vrijblijvende afspraak en laat u adviseren over de bereikbaarheid van uw bedrijf.

Direct een afspraak maken

 


Waarom kiest ook u voor Vodafone Calling in Office 365?

  • Alle communicatie via één wereldwijd bereikbare tool
  • Uw organisatie is beter bereikbaar
  • Hogere productiviteit
  • Uw medewerkers kunnen plaatsonafhankelijk werken
  • Eenvoudiger beheer en onderhoud
  • Schaalbaar en flexibel
  • Aantrekkelijke tarieven en onderling gratis bellen icm Vodafone mobiel

Vodafone Calling in Office 365, een krachtige tool

Vodafone Calling in Office 365 staat voor alle communicatie via één wereldwijd bereikbare tool. Dankzij de technologie van Microsoft Teams en de bereikbaarheid van Vodafone beschikken medewerkers over een eigen, vast telefoonnummer voor een geïntegreerde werkplek die alle benodigde communicatietools bevat: bellen, chatten, conferencing, bestanden bewaren, Office applicaties en app integraties met derde partijen. Met deze krachtige tool kunnen medewerkers overal werken, of ze nu op kantoor zijn of onderweg. 


Plaatsonafhankelijk werken, cruciaal voor Koopman Logstics Group

En onderweg altijd bereikbaar zijn, dat is van cruciaal belang voor de grote logistieke dienstverlener Koopman Logistics Group. Met vestigingen door heel Nederland, België en Duitsland. En met meer dan 1100 medewerkers die constant onderweg zijn, is goede communicatie essentieel voor een optimale transportketen. Dankzij Vodafone Calling in Office 365 zijn medewerkers altijd bereikbaar op hun eigen nummer en zijn ze niet meer gebonden aan een vaste telefoon op hun bureau. Die flexibiliteit is voor Koopman Logistics Group een belangrijk pluspunt. Koopman Logistics Group is nu optimaal bereikbaar en de productiviteit van medewerkers is aanzienlijk hoger. Lees de hele case van Robert Jager, IT Infra Manager bij Koopman Logistics Group.

Benieuwd wat Vodafone Calling in Office voor uw bedrijf kan betekenen? Vraag een adviesgesprek bij ons op kantoor aan en ontvang tijdelijk een EPOS headset*!

 

Direct een afspraak maken
* Ontvang deze EPOS headset t.w.v. €129,- gratis bij een salesafspraak op kantoor van RSE. Zolang de voorraad strekt.

Wilt u een totaaloplossing voor uw zakelijke telefonie & ICT?