Terug naar Blog
WerkPro bespaart een kwart op kosten van mobiele telefonie met Vodafone One Mobile
29
mei

WerkPro bespaart een kwart op kosten van mobiele telefonie met Vodafone One Mobile

Een besparing van zo’n 25 procent op de kosten van mobiele telefonie loopt aardig in de papieren als er ruim tweehonderd medewerkers een mobiele telefoon van de zaak hebben. Deze aanzienlijke kostenbesparing realiseert de Noord-Nederlandse organisatie WerkPro dankzij een spontaan advies van RSE telecom & ICT. Richard Pronk van WerkPro is uitermate content met deze proactieve benadering en het resultaat ervan. 

Lees verder
Mobiele telefonie oplossingen

Proactief advies over mobiele telefonie

Eigenlijk was het zo gepiept. Eén telefoontje van accountmanager Bert Hut van RSE telecom & ICT naar Werkpro was genoeg. “Vodafone biedt nu One Mobile, een nieuwe zakelijk abonnementsvorm voor grote gebruikers. Dat is wel wat voor jullie, daarmee kun je behoorlijk besparen op de kosten van mobiele telefonie”, vertelde hij Richard Pronk. Vanwege de vele gebruikers is de besparing aanzienlijk: een bedrag met vier cijfers voor de komma per maand.

Flexibel

Zo’n drie jaar geleden werd WerkPro klant van RSE telecom & ICT. De groeiende organisatie worstelde destijds met de kosten van mobiele telefonie, die de pan uit rezen bij de toenmalige aanbieder. WerkPro zocht actief naar een oplossing en een medewerker die RSE nog kende van een vorige dienstbetrekking legde het eerste contact. “RSE kwam met een oplossing die aanzienlijk flexibeler en goedkoper was dan onze toenmalige abonnementen. Daarom stapten wij toen over naar Vodafone via RSE. Het min of meer tegelijk wisselen van alle SIM-kaarten op onze tientallen locaties was complex, maar RSE ondersteunde en begeleidde ons daarin uitstekend, zodat dit zo soepel mogelijk verliep”, vertelt Pronk.

Klanttevredenheid

WerkPro was al een tevreden klant en door de manier waarop de abonnementen zijn omgezet naar Vodafone One Mobile nam de klanttevredenheid verder toe: “Wij houden van een proactieve houding, maar onze telecomadviseur hoeft ons echt niet om de haverklap voor elk wissewasje te bellen. Bert Hut begrijpt dit. Hij neemt alleen contact op als hij echt wat te melden of te bieden heeft en wij benaderen hem als we vragen of problemen hebben. En dan pakt RSE de zaken altijd voortvarend aan, wij zijn zeer tevreden.”

Over WerkPro

WerkPro is er voor mensen die ongewild buiten spel staan op de arbeidsmarkt of in de samenleving. Vanuit zo’n veertig vestigingen in Noord-Nederland helpen ongeveer driehonderd medewerkers van WerkPro mensen bij het ontdekken, inzetten en ontwikkelen van talenten, met passend werk, begeleiding op maat en ondersteuning bij het aanpakken van belemmeringen om zelfstandig te kunnen leven, wonen en werken. De werkbedrijven van WerkPro leveren producten en diensten die direct of indirect bijdragen aan veiligheid, leefbaarheid en duurzaamheid. Zo zet WerkPro zich in voor een samenleving waarin iedereen meedoet en ieders talenten worden benut.

 

Wilt u een totaaloplossing voor uw zakelijke telefonie & ICT?