Terug naar Blog
Integratie vast en mobiele telefonie voor Machinefabriek Emmen
23
nov

Integratie vast en mobiele telefonie voor Machinefabriek Emmen

Machinefabriek Emmen wenste volledige integratie vast en mobiel. Een overzichtelijke oplossing met grip op de kosten, zeker voor wat betreft kosten van bellen en internet voor communicatie van medewerkers in het buitenland, ook buiten Europa. 

Lees verder
Totaal oplossing

Aanleg netwerk moest tijdens verbouwing, wat samenwerking en flexibiliteit vergde

Opdracht

Machinefabriek Emmen wilde naar een model met één totaalleverancier voor vaste telefonie, mobiele telefonie & internet. Vanwege de vele projecten in het buitenland – in Europa maar ook daarbuiten, bijvoorbeeld veelvuldig in Afrika – lag er de wens om kosten van internationale telefonie en dataverkeer beheersbaar te maken. Vanwege verbouw en nieuwbouw moest de telefooncentrale worden verhuisd en het nieuwe deel worden bekabeld.

Oplossing

RSE telecom & ICT leverde één totaaloplossing voor telefonie en internet op basis van een Vodafone gemanagede glasvezel in combinatie met een telefonie-oplossing van Vodafone met mobiele integratie. Dit is een overzichtelijke oplossing, alle kosten van bellen en dataverkeer staan op één rekening. Bijkomend voordeel van deze oplossing is dat onderling bellen tussen vast en mobiel gratis is. Door het afkopen van bel- en dataverkeer binnen en buiten Europa zijn de kosten van telefonie en internet in het buitenland beheersbaar gemaakt.

Resultaat

''Bij een bouwproject is samenwerking tussen betrokken partijen in de bouw en installatietechniek bijna onmisbaar. RSE telecom & ICT toonde zich uitermate coöperatief en flexibel, met erg korte lijnen bereidheid tot anticiperen’’, vertelt projectmanager Gerben Kruize van Machinefabriek Emmen. ,,Wat er ook was: één telefoontje naar RSE en het werd snel en goed geregeld. Het resultaat mag er zijn: volledige integratie van vast en mobiel één aanbieder, één aanspreekpunt en één maandelijks kostenoverzicht dat zeer bruikbaar is om kort en snel aan te sturen. Wij zijn uitermate tevreden, ik kan RSE telecom & ICT bij elke onderneming aanbevelen.’’

 

Wilt u een totaaloplossing voor uw zakelijke telefonie & ICT?