Volledige integratie van vast en mobiel voor Machinefabriek Emmen met betaalbaar bellen en data in buitenland

Volledige integratie van vast en mobiel voor Machinefabriek Emmen met betaalbaar bellen en data in buitenland

Terug naar Projecten

Machinefabriek Emmen wenste volledige integratie vast en mobiel. Een overzichtelijke oplossing met grip op de kosten, zeker voor wat betreft kosten van bellen en internet voor communicatie van medewerkers in het buitenland, ook buiten Europa. 

Aanleg netwerk moest tijdens verbouwing, wat samenwerking en flexibiliteit vergde

Opdracht
Machinefabriek Emmen wilde naar een model met één totaalleverancier voor vaste telefonie, mobiele telefonie & internet. Vanwege de vele projecten in het buitenland – in Europa maar ook daarbuiten, bijvoorbeeld veelvuldig in Afrika – lag er de wens om kosten van internationale telefonie en dataverkeer beheersbaar te maken. Vanwege verbouw en nieuwbouw moest de telefooncentrale worden verhuisd en het nieuwe deel worden bekabeld.

Oplossing
RSE telecom & ICT leverde één totaaloplossing voor telefonie en internet op basis van een Vodafone gemanagede glasvezel in combinatie met een telefonie-oplossing van Vodafone met mobiele integratie. Dit is een overzichtelijke oplossing, alle kosten van bellen en dataverkeer staan op één rekening. Bijkomend voordeel van deze oplossing is dat onderling bellen tussen vast en mobiel gratis is. Door het afkopen van bel- en dataverkeer binnen en buiten Europa zijn de kosten van telefonie en internet in het buitenland beheersbaar gemaakt.

Resultaat
,,Bij een bouwproject is samenwerking tussen betrokken partijen in de bouw en installatietechniek bijna onmisbaar. RSE telecom & ICT toonde zich uitermate coöperatief en flexibel, met erg korte lijnen bereidheid tot anticiperen’’, vertelt projectmanager Gerben Kruize van Machinefabriek Emmen. ,,Wat er ook was: één telefoontje naar RSE en het werd snel en goed geregeld. Het resultaat mag er zijn: volledige integratie van vast en mobiel één aanbieder, één aanspreekpunt en één maandelijks kostenoverzicht dat zeer bruikbaar is om kort en snel aan te sturen. Wij zijn uitermate tevreden, ik kan RSE telecom & ICT bij elke onderneming aanbevelen.’’

 

Bekijk ook

Nieuwe glasvezelverbinding en Vodafone One net voor Horus Explore and View Bedum

Nieuwe glasvezelverbinding en Vodafone One net voor Horus Explore and View Bedum

Horus View and Explore koos jaren geleden al voor RSE Telecom & ICT. René Bolhuis, CEO/eigenaar van Horus, twijfelde daarom geen moment om RSE Telecom & ICT de opdracht voor een nieuwe glasvezelverbinding en vernieuwing van de telefoonomgeving te geven.