Terug naar Blog
VoIP telefonie via Vodafone One Net voor Lise Accountancy
21
dec

VoIP telefonie via Vodafone One Net voor Lise Accountancy

Eigenaar Luut Lise van Lise Accountancy in het Friese Haulerwijk was al enige tijd ontevreden over de VoIP-aanbieder van het bedrijf. De kosten waren hoog en de capaciteit liet te wensen over. Nu bellen de medewerkers van het bedrijf via VoIP van Vodafone, geleverd door RSE telecom & ICT. “We bellen veel goedkoper en de capaciteit is ruim voldoende. We zijn tevreden”, zegt Lise.

Lees verder
Cloud telefonie en Internet

Over de keuze voor RSE telecom & ICT

Eigenlijk wilde Lise al langer van zijn VoIP-aanbieder af. Hij was zeer ontevreden over de prijs-kwaliteitverhouding, maar de overeenkomst met de aanbieder liep nog lang door. Terwijl de eigenaar van de Accountancy zocht naar oplossingen, klopte een accountmanager van RSE telecom & ICT aan. “We kenden RSE op dat moment helemaal niet, maar Hein Wuite zocht  exact op het juiste moment contact met ons. We gingen in gesprek”

Vaste telefonie via VoIP

Na een eerste gesprek werd duidelijk dat beide partijen wel met elkaar in zee wilden. Hein begreep de problemen en wensen van Lise en anticipeerde hierop met een aanbod van VoIP via Vodafone One Net. Bellen via de dataverbinding op dit online platform zou de vaste telefonie aanzienlijk goedkoper en stabieler maken.

Vodafone OneNet

De geboden oplossing is Vodafone One Net Enterprise. One Net Enterprise combineert de vaste breedbandverbinding met een schaalbare hosted telefooncentrale. Vodafone One Net is een overzichtelijke totaaloplossing met één aanspreekpunt, één contract en één factuur. De investering is minimaal: de klant hoeft niets aan te schaffen of te onderhouden.

Yealink IP Deskphones

Wel betekende de overgang voor Lise dat er nieuwe telefoontoestellen moesten worden aangeschaft. RSE telecom & ICT leverde voor de acht werkplekken op het kantoor nieuwe Yealink IP Deskphones om mee te bellen via VoIP en gebruik te kunnen maken van alle functionaliteiten die het bellen via internet biedt.  

Over Lise Accountancy

Onder het motto 'Niets groeit zonder inzet, toewijding en kennis van zaken' is Lise Accountancy in Haulerwijk (Friesland) al sinds 1935 trouw partner in financiële, fiscale en bedrijfseconomische zaken van vele bedrijven in de regio. Lise Accountancy adviseert en ondersteunt bij onder meer belastingaangiften, werkgeverszaken, administratie en subsidieaanvragen.

Wilt u een totaaloplossing voor uw zakelijke telefonie & ICT?