Terug naar Blog
Vaste telefonie en glasvezel voor Veiligheidszorg Drenthe
01
dec

Vaste telefonie en glasvezel voor Veiligheidszorg Drenthe

Veiligheidszorg Drenthe is voor mobiele telefonie al ruim twintig jaar vaste klant bij RSE telecom & ICT. “Wij kochten er in 1997, kort na onze oprichting, onze eerste twee gsm-telefoons”, vertelt Henk de Rade van Veiligheidszorg Drenthe. “In de loop der jaren groeide ons aantal abonnementen tot enkele tientallen, allemaal afgesloten via RSE. Dit pakket is onlangs uitgebreid met geïntegreerd ICT via glasvezel en vaste telefonie.”

Lees verder
Totaal oplossing

Vraag van de klant

Veiligheidszorg Drenthe wilde meer overzichtelijkheid en minder kosten voor telefonie en ICT. RSE telecom & ICT adviseerde één pakket met geïntegreerde vaste en mobiele telefonie plus ICT-netwerk. “Wij wilden voor onze telefonie en ICT één totaalpakket van één leverancier met één aanspreekpunt en één nota”, licht De Rade toe.

Vodafone One Net

De oplossing die wij Veiligheidszorg Drenthe boden, is Vodafone One Net. Dit pakket combineert de vaste breedbandverbinding en vaste en mobiele telefonie met een hosted telefooncentrale. Deze virtuele telefooncentrale in de cloud is veilig en altijd up-to-date. De centrale biedt vele slimme functionaliteiten en een eenvoudige beheerportal voor alle telefonie-instellingen.

Keuze voor RSE telecom & ICT

“Wij zijn trouwe klant, maar zeker ook kritisch”, zegt De Rade. “Wij kozen bij dit project voor RSE omdat wij tevreden waren over de service en dienstverlening. RSE is toegankelijk en laagdrempelig. Hebben we een vraag of komen we ergens niet uit, dan lopen we zo even binnen. Je voelt je welkom, er is altijd ruimte voor een kopje koffie en een praatje. Tegelijk doen onze relatiebeheerder Jeroen Jansen en zijn collega’s altijd hun best om zo snel mogelijk met antwoorden en oplossingen te komen.”

Over Veiligheidszorg Drenthe

Met de inzet van handhavers en toezichthouders levert Veiligheidszorg Drenthe een belangrijke bijdrage aan de openbare orde, veiligheid en leefbaarheid in Noord-Nederland. Het voormalige re-integratiebedrijf levert onder meer baliemedewerkers op gemeentehuizen, marktmeesters, havenmeesters, OV-controleurs, toezichthouders op scholen, beveiligers voor PI Ter Apel, verkeersregelaars voor FC Emmen en bemensing voor OV Servicepunten op de stations in Emmen en Assen. Ook organiseert Veiligheidszorg Drenthe Ben Kwijt, de organisatie van verloren en gevonden voorwerpen in Zuidoost-Drenthe. Partners in Veiligheidszorg Drenthe zijn onder meer politie, brandweer, diverse gemeenten, UWV, scholen, vervoersbedrijven en het Ministerie van Veiligheid en Justitie.

Wilt u een totaaloplossing voor uw zakelijke telefonie & ICT?