Terug naar Blog
Forse besparing op belkosten in binnen- en buitenland voor Schoenmaker Cargo Trans
23
nov

Forse besparing op belkosten in binnen- en buitenland voor Schoenmaker Cargo Trans

Schoenmaker Cargo Trans in Vlagtwedde is een nationaal en internationaal opererende transportonderneming. De chauffeurs bellen veelvuldig mobiel, zowel nationaal als van en naar het buitenland.

Lees verder
Mobiele telefonie oplossingen

Met nieuwe abonnementsvormen zijn de hoge, variabele belkosten vervangen door onbeperkt bellen vaste tarieven. Hiermee bespaart het bedrijf aanzienlijk op belkosten.

Probleem

De chauffeurs van Schoenmaker Cargo Trans bellen onderweg veelvuldig, zowel nationaal als internationaal. De mooie groei van dit bedrijf de afgelopen jaren bracht fors toegenomen telefoonrekeningen met zich mee, waarbij de belkosten ook nog eens sterk wisselden. Schoenmaker zocht naar mogelijkheden van kostenbeheersing en duidelijkheid vooraf over de belkosten.

Waarom RSE telecom & ICT?

Schoenmaker Cargo Trans is al meer dan tien jaar trouwe klant bij RSE telecom & ICT. ,,Wij zijn zeer te spreken over de proactieve houding van RSE’’, vertelt Tineke Behling-Schoenmaker namens dit bedrijf. ,,RSE neemt onze abonnementen regelmatig onder de loep en zoekt altijd naar de beste en voordeligste oplossingen. Verder zijn wij tevreden over de prima service en open communicatie. We werken prettig samen.’’

Oplossingen

Buitenland
De eerste stap was een complete factuuranalyse, zowel voor de met name nationaal rijdende vrachtauto’s als voor de internationale combinaties. De auto’s die op het buitenland rijden, zijn nu voorzien van een Vodafone RED Business abonnement. Deze chauffeurs kunnen nu binnen 43 Vodafone-landen onbeperkt bellen en gebeld worden plus mobiel internetten.

Binnenland
De chauffeurs die nationaal rijden, maken gebruik van Vodafone RED Essential abonnementen. Zij kunnen binnen Nederland onbeperkt bellen en gebeld worden. Ook in deze abonnementen is mobiel internetten inbegrepen. Mochten deze chauffeurs wel een keer een dag in het buitenland rijden dan maken ze gebruik van de BLOX ‘Alles in 1 op reis XL’, met telefonie en mobiel internet tegen lage meerkosten per dag.

TomTom Work
Verder maakt Schoenmaker Cargo Trans Vlagtwedde nu gebruik van TomTom Work systemen zodat de planning elke vrachtauto altijd direct kan traceren. Met dit systeem kan de planner bovendien nieuwe opdrachten en adressen naar de chauffeur versturen.

Resultaat

Aanzienlijk lagere kosten voor mobiel bellen en internetten, zowel nationaal als internationaal. Tineke Behling-Schoenmaker: ,,Hierbij behalen wij een aanzienlijke besparing op mobiele telefonie. De variabele kosten zijn nu grotendeels vaste kosten, waardoor wij vooraf veel meer duidelijkheid hebben over onze telefoniekosten. En dat was precies  wat wij wilden.’’

Over Schoenmaker Cargo Trans

Schoenmaker Cargo Trans in Vlagtwedde is een onderneming in wegtransport. De vrachtauto’s van dit bedrijf rijden met neme in de Benelux,Duitsland en Scandinavië.  Schoenmaker is specialist in transport van stukgoed en vervoert ‘alles wat in een huifoplegger vervoerd kan worden’.

 

Wilt u een totaaloplossing voor uw zakelijke telefonie & ICT?