Terug naar Blog
Vast-mobiel integratie met bestaande telefooncentrales voor Nijburg Industry Group
23
nov

Vast-mobiel integratie met bestaande telefooncentrales voor Nijburg Industry Group

Onoverzichtelijke en dure telefonie en twee telefooncentrales die onderling niet optimaal communiceerden. Nijburg Industry Group zocht een partner om de telefonie teoptimaliseren en koos voor RSE telecom & ICT.

Lees verder
Totaal oplossing

Wij analyseerden de bestaande situatie en kwamen met een pakket deeloplossingen om telefonie overzichtelijker, kwalitatief beter en goedkoper te maken.

Vraag van de klant

Binnen de vijf vestigingen van Nijburg Industry Group was telefonie onoverzichtelijk en duur dankzij een wirwar aan abonnementen. Elk van de locaties in Sappemeer, Groningen, Den Bosch, Son en Amsterdam had eigen abonnementen, providers, contractvoorwaarden en nota’svoor zowel mobiele als vaste. Het was een wirwar aan prijzen, condities en nota’s. Ook communiceerden en functioneerden de beide telefooncentrales van de organisatie niet optimaal.

Waarom RSE telecom & ICT?
“Vanuit onze visie zochten wij een partner in de buurt van ons hoofdkantoor, dat inmiddels is gevestigd in Westerbroek”, vertelt Klaas Schaart van Nijburg. “Wij waren op zoek naar een partner met brede specialisatie in telecom & ICT en deden aanvragen bij diverse partijen. RSE telecom & ICT deed ons een aanbod dat op alle fronten het aantrekkelijkste was.”

Oplossingen

Nijburg Industry Group deed al zaken met Vodafone voor mobiele telefonie en kreeg via Vodafone Business Partner RSE telecom & ICT een totaaloplossing in vast-mobiel  integratie voor alle vestigingen aangereikt. Daarnaast adviseerden wij bij de besluitvorming omtrent telefooncentrales: doorgaan met de bestaande fysieke centrales of overstappen op een centrale in de cloud? De keuze viel uit kostenoverwegingen op de bestaande centrales. Na een upgrade functioneren deze weer helemaal optimaal.

Resultaat

Eén leverancier van telefonie, één overeenkomst, één aanspreekpunt en één nota. Hiermee realiseert Nijburg een aanzienlijke kostenbesparing op vaste en mobiele telefonie. Ook vermindert dit de administratieve druk aanzienlijk. Schaart is bijzonder content met de samenwerking met RSE telecom & ICT: “De mensen van RSE luisteren goed. Alles is goed opgelost en als er eens wat is, dan is één telefoontje voldoende. RSE is zeer klantgericht, denkt mee en gaat naast je staan om oplossingen te vinden. Wij zijn uitermate tevreden.”

Over Nijburg Industry Group

Nijburg Industry Group is een internationaal opererende organisatie die oplossingen biedt in lucht- en klimaattechniek. De missie van het bedrijf is het bieden van innovatieve oplossingen voor verbetering van het binnenklimaat voor meer comfort en daarmee betere prestaties. Nijburg Industry Group bestaat uit Solid Air Climate Solutions, Velu Klimaattechnische Groothandel, luchttechnisch installatie- en montagebedrijf Nijburg Klimaattechniek en productiebedrijf Nijburg Products.

Wilt u een totaaloplossing voor uw zakelijke telefonie & ICT?