Terug naar Blog
Upgrade wifi en Office 365 voor Het Vaderhuis
25
mei

Upgrade wifi en Office 365 voor Het Vaderhuis

Vanwege groei zocht de jonge zorgorganisatie Het Vaderhuis in Hoogezand-Sappemeer een professionele ICT-partner. De keuze viel op RSE telecom & ICT.

Lees verder
IT hardware & Wi-Fi

Upgrade wifi en Office 365 voor Het Vaderhuis

In vier jaar tijd groeide de kleinschalige zorginstelling Het Vaderhuis in Sappemeer en Hoogezand van twee tot dertien medewerkers, verspreid over vijf locaties. Het bij de start in 2016 door een zwager aangelegde netwerk en wifi voldeed niet meer. Het werd tijd voor een B2B-partner die professionele ondersteuning biedt. De keuze viel op RSE telecom & ICT. 

Over de keuze voor RSE telecom & ICT

“Toen we met z’n tweeën begonnen, hadden we niet zo veel nodig qua ICT. Nu dat wel het geval was, gingen we op zoek naar een professionele partner”, vertelt Franciska Stal, die het Vaderhuis samen met haar echtgenoot Daniël runt. “Via een voormalige werkgever kende mijn man RSE telecom & ICT. Hij hoorde positieve geluiden. Daarom zochten wij contact en raakte we in gesprek met verkoopadviseur Kevin Bos. Hij had een goed verhaal, was vooral erg duidelijk over de manier waarop onze wensen ingewilligd konden worden en de kosten die daarmee gemoeid gingen. Op basis van dit contact en de daaropvolgende offerte kozen wij voor RSE.”

Microsoft 365 en nieuwe wifi

Op basis van de wensen van de klant, richtten wij bij Het Vaderhuis moderne werkplekken in op basis van Microsoft 365. “De overgang van onze eenvoudige laptop naar de werkplekken in de cloud had wel wat voeten in de aarde. Zo functioneerde onze oude server niet goed meer. Daar kon RSE natuurlijk weinig aan doen. Met veel goede wil van beide kanten is het allemaal opgelost”, vertelt Franciska. Ook de wifi was traag en instabiel, het systeem dat in principe voor thuisgebruik was, voldeed niet meer. Ook dit is aangepast. Franciska: “Na wat opstartproblemen, functioneert dit nu prima. Hetzelfde geldt voor de netwerkprinter die is geïnstalleerd.”

Klik hier voor meer informatie over RSE Moderne Werkplek

Klanttevredenheid

In de toekomst wil echtpaar Stal een nieuw ICT-netwerk laten aanleggen. Ook dan is RSE in principe de eerste keuze. Franciska: “Voor ons zijn de veranderingen groot. Het is natuurlijk logisch dat je even aan elkaar moet wennen. Juist daarom kiezen wij graag voor een samenwerking op de lange termijn. En het is vooral de oplossingsgerichte aanpak van onze contactpersoon Kevin die wij zeer waarderen. Als ik bel, zorgt hij ervoor dat het wordt opgepakt. En dat waarderen wij zeer.

Over Het Vaderhuis

Het Vaderhuis is een kleinschalige woonvoorziening, dagbesteding en ambulante zorginstelling voor jongvolwassenen met een licht verstandelijke beperking,  hechtingsproblematiek, ASS of ADHD. "Vanuit onze christelijke achtergrond willen wij in onze woonvoorziening in Sappemeer een warm en gezellig thuis bieden. Mensen die zelfstandig wonen, maar wel wat hulp nodig hebben, bieden wij ambulante zorg. Als tussenvorm runnen wij een trainingshuis, eveneens in Sappemeer. En voor dagbesteding bieden wij twee voorzieningen in Hoogezand, zowel voor mensen die bij ons wonen als die elders woonachtig zijn", vertelt Franciska. "Onze 25 cliënten krijgen zorg en begeleiding op basis van individuele behoefte en doelstellingen.”

Kevin Bos

Adviseur ICT

MEER WETEN?

Wilt u een totaaloplossing voor uw zakelijke telefonie & ICT?