Totaaloplossing in communicatie voor DGB Energie Hardenberg: dataverkeer, mobiel bellen en vaste telefonie Totaaloplossing in communicatie voor DGB Energie Hardenberg: dataverkeer, mobiel bellen en vaste telefonie

Totaaloplossing in communicatie voor DGB Energie Hardenberg: dataverkeer, mobiel bellen en vaste telefonie

Terug naar Projecten

Meer werkplekken, meer bandbreedte en koppeling van vaste telefonie en mobiel bellen. Dat waren enkele wensen van DGB Energie in Hardenberg bij verhuizing van dit groeiende bedrijf naar een nieuw en groter bedrijfspand “Energiecentrum Hardenberg” op een bedrijventerrein.

RSE telecom & ICT adviseerde in een nieuwe manier van werken. 

Geboden oplossingen

Vodafone One Fixed + Internet
RSE Telecom & ICT hield bij advisering rekening met de aanwezigheid van glasvezel op het bedrijventerrein. DGB Energie maakt nu gebruik van Vodafone One Fixed + Internet. Optimale bereikbaarheid, gemak en kostenbesparing staan hierbij centraal. Voor probleemloos zakendoen en makkelijker communiceren.

Vodafone One Mobile
One Fixed is bij DGB Energie gecombineerd met One Mobile: één simpel basisabonnement, uit te breiden met extra's naar de individuele behoeften van medewerkers. Voordelen zijn onbeperkt gratis bellen met collega's, nationaal sms'en en bellen naar voicemail. Hiermee wordt voldaan aan de wens van afkopen van belverkeer.

Panasonic telefooncentrale
RSE telecom & ICT installeerde bij een Panasonic Voice over IP telefooncentrale en leverde de bijbehorende telefoons.

Bereikte resultaat
Eén aanspreekpunt voor de gehele communicatie, dat vindt deze klant een groot voordeel. De bandbreedte voor het gebruik van internet is groter waardoor meer mensen efficiënter kunnen werken. En niet onbelangrijk: dankzij deze totaaloplossing is er sprake van behoorlijke kostenreductie.

DGB Energie
Alle inwoners en bedrijven van de gemeente Hardenberg en omstreken kunnen bij DGB Energie in Energiecentrum Hardenberg terecht voor vele zaken op het gebied van duurzame energie. Denk hierbij aan zonnepanelensystemen, energiescans, levering van groene stroom, gaslevering, landelijke subsidies én advies over aanverwante regelingen in de gemeente Hardenberg en de provincie Overijssel. Zo draagt Energiecentrum Hardenberg bij aan een duurzame samenleving.

Bekijk ook

Topkwaliteit in communicatie, daarom kiest exclusieve kledingzaak Derksen & Derksen voor RSE

Topkwaliteit in communicatie, daarom kiest exclusieve kledingzaak Derksen & Derksen voor RSE

Met het kleden van achternaamgenoot en mediapersonality Johan Derksen verwierf het bedrijf landelijke bekendheid. En ook als kledingsponsor van FC Gro…
 

Binnen 10 minuten weten welke oplossingen bij uw bedrijf passen?

Doe gratis onze keuzewijzer

Start de keuzewijzer 

Wilt u een totaaloplossing voor uw zakelijke telefonie & ICT?