Terug naar Blog
Exclusieve kledingzaak Derksen & Derksen kiest voor RSE
26
nov

Exclusieve kledingzaak Derksen & Derksen kiest voor RSE

Met het kleden van achternaamgenoot en mediapersonality Johan Derksen verwierf het bedrijf landelijke bekendheid. En ook als kledingsponsor van FC Groningen en FC Emmen timmert Derksen & Derksen lekker aan de weg. De hoge kwaliteit van deze exclusieve modezaak met vestigingen in Groningen, Emmen en Zwolle komt niet alleen terug in de collectie exclusieve trendmerken, ook in bedrijfsvoering en communicatie wil het bedrijf staan als een huis. Daarom klopte Derksen & Derksen bij RSE aan voor een upgrade van de zakelijke telefonie en internet.

Lees verder
Cloud telefonie en Internet

 Kennis

“Op de telefonie- en internetmarkt vind je een wirwar aan aanbieders. Zelf hebben wij niet de kennis in huis om hierin de juiste keuzes te maken. Daarom zijn wij blij met RSE, al jarenlang onze betrouwbare partner in telefoon en internet”, vertelt Corné Derksen. “RSE heeft niet alleen de kennis van de telecommarkt, maar verdiept zich ook in ons bedrijf. De mensen van RSE weten waar wij naartoe willen en denken toekomstgericht mee.”

Uitstekend advies

Op advies van RSE kwam Derksen en Derksen uit bij internet en vaste telefonie van Ziggo en mobiele telefonie van Vodafone. “Onze telefonie is nu beter georganiseerd. Zo is het doorschakelen tussen onze filialen en met ons kantoor nu heel eenvoudig”, zegt Derksen. Hij hecht veel waarde aan kundig advies: “Aan de ene kant willen wij optimaal bereikbaar zijn, maar aan de andere kant willen wij niet dat de klanten in onze winkels gestoord worden door luid rinkelende telefoons. RSE kwam met een oplossing die voldoet aan deze beide wensen.”

Nieuwe zaak

In Groningen opende Derksen en Derksen onlangs tweede vestiging: een outlet aan de Herestraat. Derksen: “Het dilemma is dan: kies je voor nog een nummer erbij of is er een andere oplossing voor optimale bereikbaarheid? Ook daarin kregen wij uitstekend advies: geen extra nummers, maar centrale bereikbaarheid.”

Verhuizing

Bij de verhuizing van de winkel aan het A-Kerkhof in Groningen moesten telefonie en internet op het moment van opening van de nieuwe locatie optimaal functioneren. Immers, het gaat niet alleen om bellen en internetten, ook de pinautomaat van de zaak heeft verbinding nodig. “Op de dag dat wij onze winkel voor het eerst openden, werkte alles probleemloos. Binnenkort verhuist onze winkel in Zwolle naar een nieuw pand. Wij zijn dermate tevreden, dat we geen moment twijfelden: ook die verhuizing van telefoon en internet mag RSE voor ons uitvoeren.”

MEER WETEN?

Wilt u een totaaloplossing voor uw zakelijke telefonie & ICT?