Terug naar Blog
Tooling Holland Emmen, een tevreden klant van bijna het eerste uur
02
mei

Tooling Holland Emmen, een tevreden klant van bijna het eerste uur

Vele jaren geleden, bij de opkomst van de GSM, zocht Tooling Holland in Emmen een partner in de regio die het bedrijf kon ondersteunen in mobiele telefonie. In diezelfde tijd ging in diezelfde plaats een innovatieve onderneming van start die zich precies daarmee bezighield: RSE Telecom. Inmiddels zijn de telefoons uit die dagen bijna antiek. Maar de zakelijke relatie tussen Tooling Holland en RSE telecom & ICT in Emmen staat nog altijd stevig overeind.

Lees verder
Cloud telefonie en Internet

Keuze voor RSE telecom & ICT

“Op welk moment de samenwerking exact begon, weet ik niet meer. Wat ik me nog wel herinner, is dat de keuze in mobiele-telefoniebedrijven op dat moment nog niet zo groot was”, vertelt directeur Henri van Manen van Tooling Holland. “Dat wij bij RSE terecht kwamen, was op dat moment eigenlijk niet meer dan logisch. De samenwerking bestaat nog altijd omdat wij zelf ook houden van stabiele relaties voor de lange termijn. En we hebben nooit aanleiding gezien om op zoek te gaan naar een andere partner omdat onze samenwerking prima bevalt.”

Upgrade telefonie-omgeving

In de loop der tijd veranderde er veel op het gebied van telefonie, zowel mobiel als vast. GSM’s werden smartphones, analoog werd digitaal, ISDN kwam en gaat alweer en abonnementsvormen wijzigden ingrijpend, evenals kostenstructuren. Bij al die ontwikkelingen kreeg Tooling Holland advies en ondersteuning van RSE telecom & ICT bij het maken van de juiste keuzes.

Vodafone One Mobile en Vodafone One Net Enterprise,

De laatste ingrijpende verandering die RSE telecom & ICT uitvoerde voor Tooling Holland was de integratie van vaste en mobiele telefonie plus glasvezel. “We wilden af van de wildgroei aan losse abonnementen”, zegt van Manen. RSE implementeerde Vodafone One Mobile en Vodafone One Net Enterprise, dé geïntegreerde communicatie-oplossing die vaste en mobiele telefonie en data volledig combineert.

Klanttevredenheid

“Dankzij één abonnement van één aanbieder met één rekening is onze telefonie en ict nu overzichtelijk en efficiënt geregeld. Bovendien realiseerden wij hiermee een noemenswaardige kostenbesparing, onder meer omdat onze medewerkers nu onderling gratis bellen”, vertelt van Manen. “RSE ontzorgde ons hierbij uitstekend als servicegerichte probleemoplosser. Wij zijn al heel lang bijzonder tevreden over de samenwerking.”

Over Tooling Holland

Tooling Holland in Emmen is inmiddels tientallen jaren een toonaangevende producent van spuitgietmatrijzen voor de kunststofverwerkende industrie. Deze innovatieve gereedschappenmaker onderscheidt zich in vooruitstrevendheid, degelijkheid en betrouwbaarheid. Hiermee heeft Tooling Holland in de loop der tijd een sterke positie verworven op het gebied van matrijzenbouw en alle voorkomende verspanende en machinale bewerkingen.

Wilt u een totaaloplossing voor uw zakelijke telefonie & ICT?