Terug naar Blog
 Vodafone One Fixed en One Mobile voor TIB totaal-installateurs
23
nov

Vodafone One Fixed en One Mobile voor TIB totaal-installateurs

TIB totaal-installateurs in Haren (Gn.) wilde besparen op belkosten zonder investering in een nieuwe telefooncentrale. RSE telecom & ICT in Groningen leverde Vodafone One Fixed en Vodafone One Mobile.

Lees verder
Totaal oplossing

Nu betaalt deze klant aanzienlijk minder abonnementskosten en belkosten voor zowel mobiele als vaste telefonie voor alle medewerkers.

Opdracht

TIB B.V. had één duidelijke wens: besparen op de kosten van telefonie, zowel vast als mobiel. En dat met behoud van de bestaande telefooncentrale

Oplossing

De telecomadviseurs van RSE telecom & ICT analyseerden de kosten van het telefoonverkeer en zochten naar de beste en goedkoopste oplossing. Op basis daarvan adviseerden wij een combinatie van Vodafone One Fixed en Vodafone One Mobile. RSE en Vodafone bieden hiermee complete telefoniedienst met gratis belverkeer binnen het bedrijf – zowel mobiel als vast en scherpe tarieven voor bellen naar vaste en mobiele nummers binnen Nederland en voor nationaal dataverkeer. Deze oplossing is ook geschikt voor bedrijven met meerdere vestigingen . Bovendien zijn de diensten en capaciteit eenvoudig uit te breiden.

Resultaat

Onder de streep van de telefoonrekening van TIB staat nu elke mand een behoorlijk lager bedrag. Voor intern belverkeer tussen vast en mobiel betaalt het bedrijf nu geen belkosten meer. De tarieven voor extern telefoon- en dataverkeer zijn aanzienlijk scherper. Ook heeft het bedrijf afscheid genomen van haar dure ISDN-lijnen, waarmee de vaste lasten voor telefonie sterk naar beneden gingen. En daarmee voldeed RSE telecom & ICT helemaal aan de wensen van deze tevreden klant.

Wilt u een totaaloplossing voor uw zakelijke telefonie & ICT?