TIB totaal-installateurs belt veel goedkoper met Vodafone One Fixed en One Mobile

TIB totaal-installateurs belt veel goedkoper met Vodafone One Fixed en One Mobile

Terug naar Projecten

TIB totaal-installateurs in Haren (Gn.) wilde besparen op belkosten zonder investering in een nieuwe telefooncentrale. RSE telecom & ICT in Groningen leverde Vodafone One Fixed en Vodafone One Mobile.

Nu betaalt deze klant aanzienlijk minder abonnementskosten en belkosten voor zowel mobiele als vaste telefonie voor alle medewerkers.

Opdracht
TIB B.V. had één duidelijke wens: besparen op de kosten van telefonie, zowel vast als mobiel. En dat met behoud van de bestaande telefooncentrale

Oplossing
De telecomadviseurs van RSE telecom & ICT analyseerden de kosten van het telefoonverkeer en zochten naar de beste en goedkoopste oplossing. Op basis daarvan adviseerden wij een combinatie van Vodafone One Fixed en Vodafone One Mobile. RSE en Vodafone bieden hiermee complete telefoniedienst met gratis belverkeer binnen het bedrijf – zowel mobiel als vast en scherpe tarieven voor bellen naar vaste en mobiele nummers binnen Nederland en voor nationaal dataverkeer. Deze oplossing is ook geschikt voor bedrijven met meerdere vestigingen . Bovendien zijn de diensten en capaciteit eenvoudig uit te breiden.

Resultaat
Onder de streep van de telefoonrekening van TIB staat nu elke mand een behoorlijk lager bedrag. Voor intern belverkeer tussen vast en mobiel betaalt het bedrijf nu geen belkosten meer. De tarieven voor extern telefoon- en dataverkeer zijn aanzienlijk scherper. Ook heeft het bedrijf afscheid genomen van haar dure ISDN-lijnen, waarmee de vaste lasten voor telefonie sterk naar beneden gingen. En daarmee voldeed RSE telecom & ICT helemaal aan de wensen van deze tevreden klant.

Bekijk ook

Vodafone glasvezelverbinding Unique Lights

Vodafone glasvezelverbinding Unique Lights

‘RSE regelde dat Vodafone voor ons gratis een glasvezelverbinding aanlegde’ Wybren Grijpma van Unique Lights in Sneek   Unique Lights is een van de weinige intensieve internetgebruikers op het bedrijventerrein De Hemmen in Sneek. Het bedrijf werd in de dagelijkse bedrijfsvoering voortdurend gehinderd door de internetverbinding, die door Wybren Grijpma van Unique Lights wordt omschreven als ‘dramatisch’. Vodafone Business Partner RSE telecom & ICT legde de basis voor een deal tussen het bedrijf en Vodafone, waarbij laatstgenoemde kosteloos een glasvezelverbinding naar het bedrijf legde.”