TIB totaal-installateurs belt veel goedkoper met Vodafone One Fixed en One Mobile

TIB totaal-installateurs belt veel goedkoper met Vodafone One Fixed en One Mobile

Terug naar Projecten

TIB totaal-installateurs in Haren (Gn.) wilde besparen op belkosten zonder investering in een nieuwe telefooncentrale. RSE telecom & ICT in Groningen leverde Vodafone One Fixed en Vodafone One Mobile.

Nu betaalt deze klant aanzienlijk minder abonnementskosten en belkosten voor zowel mobiele als vaste telefonie voor alle medewerkers.

Opdracht
TIB B.V. had één duidelijke wens: besparen op de kosten van telefonie, zowel vast als mobiel. En dat met behoud van de bestaande telefooncentrale

Oplossing
De telecomadviseurs van RSE telecom & ICT analyseerden de kosten van het telefoonverkeer en zochten naar de beste en goedkoopste oplossing. Op basis daarvan adviseerden wij een combinatie van Vodafone One Fixed en Vodafone One Mobile. RSE en Vodafone bieden hiermee complete telefoniedienst met gratis belverkeer binnen het bedrijf – zowel mobiel als vast en scherpe tarieven voor bellen naar vaste en mobiele nummers binnen Nederland en voor nationaal dataverkeer. Deze oplossing is ook geschikt voor bedrijven met meerdere vestigingen . Bovendien zijn de diensten en capaciteit eenvoudig uit te breiden.

Resultaat
Onder de streep van de telefoonrekening van TIB staat nu elke mand een behoorlijk lager bedrag. Voor intern belverkeer tussen vast en mobiel betaalt het bedrijf nu geen belkosten meer. De tarieven voor extern telefoon- en dataverkeer zijn aanzienlijk scherper. Ook heeft het bedrijf afscheid genomen van haar dure ISDN-lijnen, waarmee de vaste lasten voor telefonie sterk naar beneden gingen. En daarmee voldeed RSE telecom & ICT helemaal aan de wensen van deze tevreden klant.

Bekijk ook

Nieuwe glasvezelverbinding en Vodafone One net voor Horus Explore and View Bedum

Nieuwe glasvezelverbinding en Vodafone One net voor Horus Explore and View Bedum

Horus View and Explore koos jaren geleden al voor RSE Telecom & ICT. René Bolhuis, CEO/eigenaar van Horus, twijfelde daarom geen moment om RSE Telecom & ICT de opdracht voor een nieuwe glasvezelverbinding en vernieuwing van de telefoonomgeving te geven.