Terug naar Blog
Sneller internet en transparantie voor DIBO Opleidingscentrum
23
nov

Sneller internet en transparantie voor DIBO Opleidingscentrum

DIBO Opleidingscentrum krijgt sneller internet en nieuwe telefonie-oplossingen waren cruciaal voor continuïteit en klanttevredenheid van de bedrijfsvoering van DIBO Opleidingscentrum met vestigingen in Coevorden, Emmen, Hardenberg en Hoogeveen.

Lees verder
Totaal oplossing

RSE telecom & ICT leverde toekomstbestendige oplossingen voor sneller internet en transparantie in abonnementen en aanbieders.

Probleem

DIBO Opleidingscentrum communiceert intensief en transparant met cursisten. Daarnaast is planning er van cruciaal belang voor onze continuïteit en klanttevredenheid. Daarom voldeed de geringe internetsnelheid er al enige tijd niet meer aan de wensen en eisen. “Glasvezel stond al enige tijd hoog op onze wensenlijst, maar we vonden de benodigde investering eenvoudigweg te fors”, vertelt directeur Sarto van Rijswick. Ook maakte een diversiteit aan aanbieders en facturen het kostenplaatje ondoorzichtig

Oplossing

RSE telecom & ICT moderniseerde en optimaliseerde de telecom- en netwerkinfrastructuur door middel van een Vodafone glasvezelverbinding met oplossing voor vaste telefonie. Van Rijswick: “Wij deden al geruime tijd zaken met RSE op het vlak van mobiele communicatieoplossingen. Na een grondige infrastructurele en technische inventarisatie bleek als snel dat we ook inzake ICT-netwerk en vaste telefonie tot een interessante overeenkomst konden komen.”

Resultaat

Met sneller internet en transparantie in aanbieders, overeenkomsten en nota’s zijn alle wensen vervuld. Bovendien droeg de optimalisatie van de internetverbinding ook nog eens bij aan de invoering van een nieuwe methode van theoriecursussen.: training en toetsing door middel van tabletcomputers. Van Rijswick: “Dit is nu enkele weken in gebruik en wordt als zeer prettig ervaren door onze cursisten.”

Over DIBO Opleidingscentrum

DIBO Opleidingscentrum in Emmen verzorgt alle opleidingen en cursussen op het gebied van verkeer, transport, logistiek en veiligheid. Denk hierbij aan alle rijopleidingen van A tot en met T, antislip- en rijvaardigheidstrainingen. DIBO verzorgt cursussen in Coevorden, Emmen, Hardenberg en Hoogeveen en daarnaast is het in sommige gevallen mogelijk om cursussen op elke gewenste locatie te verzorgen, bijvoorbeeld in company. Ook zijn sommige trainingen uitstekend geschikt als bedrijfsuitje of teambuilding. Daarvoor biedt DIBO ook de mogelijkheid om trainingen te combineren met een barbecue of buffet.

 

Wilt u een totaaloplossing voor uw zakelijke telefonie & ICT?