Sneller internet en transparantie voor DIBO Opleidingscentrum Emmen, Hoogeveen, Coevorden en Hardenberg Sneller internet en transparantie voor DIBO Opleidingscentrum Emmen, Hoogeveen, Coevorden en Hardenberg

Sneller internet en transparantie voor DIBO Opleidingscentrum Emmen, Hoogeveen, Coevorden en Hardenberg

Terug naar Projecten

DIBO Opleidingscentrum krijgt sneller internet en nieuwe telefonie-oplossingen waren cruciaal voor continuïteit en klanttevredenheid van de bedrijfsvoering van DIBO Opleidingscentrum met vestigingen in Coevorden, Emmen, Hardenberg en Hoogeveen.

RSE telecom & ICT leverde toekomstbestendige oplossingen voor sneller internet en transparantie in abonnementen en aanbieders.

Probleem
DIBO Opleidingscentrum communiceert intensief en transparant met cursisten. Daarnaast is planning er van cruciaal belang voor onze continuïteit en klanttevredenheid. Daarom voldeed de geringe internetsnelheid er al enige tijd niet meer aan de wensen en eisen. “Glasvezel stond al enige tijd hoog op onze wensenlijst, maar we vonden de benodigde investering eenvoudigweg te fors”, vertelt directeur Sarto van Rijswick. Ook maakte een diversiteit aan aanbieders en facturen het kostenplaatje ondoorzichtig

Oplossing
RSE telecom & ICT moderniseerde en optimaliseerde de telecom- en netwerkinfrastructuur door middel van een Vodafone glasvezelverbinding met oplossing voor vaste telefonie. Van Rijswick: “Wij deden al geruime tijd zaken met RSE op het vlak van mobiele communicatieoplossingen. Na een grondige infrastructurele en technische inventarisatie bleek als snel dat we ook inzake ICT-netwerk en vaste telefonie tot een interessante overeenkomst konden komen.”

Resultaat
Met sneller internet en transparantie in aanbieders, overeenkomsten en nota’s zijn alle wensen vervuld. Bovendien droeg de optimalisatie van de internetverbinding ook nog eens bij aan de invoering van een nieuwe methode van theoriecursussen.: training en toetsing door middel van tabletcomputers. Van Rijswick: “Dit is nu enkele weken in gebruik en wordt als zeer prettig ervaren door onze cursisten.”

Over DIBO Opleidingscentrum
DIBO Opleidingscentrum in Emmen verzorgt alle opleidingen en cursussen op het gebied van verkeer, transport, logistiek en veiligheid. Denk hierbij aan alle rijopleidingen van A tot en met T, antislip- en rijvaardigheidstrainingen. DIBO verzorgt cursussen in Coevorden, Emmen, Hardenberg en Hoogeveen en daarnaast is het in sommige gevallen mogelijk om cursussen op elke gewenste locatie te verzorgen, bijvoorbeeld in company. Ook zijn sommige trainingen uitstekend geschikt als bedrijfsuitje of teambuilding. Daarvoor biedt DIBO ook de mogelijkheid om trainingen te combineren met een barbecue of buffet.

 

Bekijk ook

Topkwaliteit in communicatie, daarom kiest exclusieve kledingzaak Derksen & Derksen voor RSE

Topkwaliteit in communicatie, daarom kiest exclusieve kledingzaak Derksen & Derksen voor RSE

Met het kleden van achternaamgenoot en mediapersonality Johan Derksen verwierf het bedrijf landelijke bekendheid. En ook als kledingsponsor van FC Gro…
 

Binnen 10 minuten weten welke oplossingen bij uw bedrijf passen?

Doe gratis onze keuzewijzer

Start de keuzewijzer 

Wilt u een totaaloplossing voor uw zakelijke telefonie & ICT?