Terug naar Blog
Installatie van wifi, internetverbinding, telefonie en computerapparatuur voor brasserie De Bottelier
23
nov

Installatie van wifi, internetverbinding, telefonie en computerapparatuur voor brasserie De Bottelier

De telefonie, dataverkeer en automatisering van de gloednieuwe Brasserie De Bottelier in de Blauwestad zijn volledig geleverd en geïnstalleerd door RSE telecom & ICT.  

Lees verder
IT hardware & Wi-Fi

De tijd tussen oplevering van het pand en de opening van de zaak was kort, daarom moest de installatie binnen twee weken helemaal klaar zijn.

Brasserie De Bottelier

In ongedwongen sfeer genieten aan de waterkant, dat is Brasserie De Bottelier. In het Havenkwartier van de Blauwestad is het aangenaam verpozen met een gezonde lunch, een kopje koffie of thee met wat lekkers erbij of een heerlijk diner.

De eigenaren van De Bottelier waren bekend met RSE telecom & ICT en twijfelden geen moment bij hun keuze: ,,Het is een plezierig team om mee samen te werken. Keurige, leuke medewerkers die de tijd voor je nemen en altijd voor je klaar staan. RSE staat goed aangeschreven qua service, dat hebben wij weer ervaren.’’

Opdracht

In verband met het nieuwe toeristisch-recreatieve seizoen was er veel haast bij de opening van de gloednieuwe brasserie De Bottelier in de Blauwestad. RSE telecom & ICT kreeg de opdracht om het dataverkeer – inclusief wifi voor klanten – telefonie en alle computers met bijbehorende apparatuur te leveren en te installeren. Goed werkende ICT is van levensbelang voor een horecazaak, daarom moest de hele klus binnen twee weken worden geklaard.

Oplossingen

- Volledige wifi-dekking met binnen en buitenzenders voor de kassa en bestelfunctionaliteiten.
- Samsung tablet voor het bestellen van goederen en verswaren bij de leveranciersportal van Actifood horecagroothandel.
- Wifi-devices voor het opnemen van bestellingen, direct printen op de juiste printer in de bar, keuken of dessertkeuken en directe verwerking in het kassasysteem.
- Voice over IP (VoIP) telefonie met een extra handset en een telefoonnummer van RSE Connect.
- Microsoft Office 365 account met computer en installatie.
- Snelle internetverbinding voor hoge datasnelheiden met voldoende bandbreedte voor telefonie.

Resultaten

In zeer korte tijd werd alles van A tot Z geïnstalleerd en ingeregeld. Dat is prima gelukt, alles functioneert helemaal naar wens’’, zegt Arjan Kenter van De Bottelier. De handhelds met wifi in combinatie met wifi-netwerk met voldoende bereik in en rond het hele gebouw scheelt personeelsinzet en daarmee kosten. Kenter: ,,Het resultaat is top!’’

Wilt u een totaaloplossing voor uw zakelijke telefonie & ICT?