Terug naar Blog
Snel internet en goedkoop bellen voor Corlido Group in Emmen
23
nov

Snel internet en goedkoop bellen voor Corlido Group in Emmen

Voldoende internet snelheid en besparing op kosten vaste telefonie.

Lees verder
Totaal oplossing

Dankzij de innovatieve oplossingen van Vodafone en RSE telecom & ICT kunnen de veertig medewerkers van Corlido Group in Emmen efficiënt en effectief werken en bovendien valt de telefoonrekening goedkoper uit dan voorheen.

ICT & telefonie oplossingen

Vodafone glasvezel en vaste telefonie en een nieuwe Panasonic telefooncentrale zijn de basis van telecom & ICT in het nieuwe pand van Corlido aan de James Cookstraat in Emmen. De innovatieve oplossingen van Vodafone en RSE telecom & ICT resulteren in een snel en stabiel netwerk waarmee Corlido internationaal optimaal kan presteren. Bovendien leveren de oplossingen een besparing op van zo’n dertig procent op bellen en internet.

Corlido Emmen

Corlido in Emmen is een wereldwijd opererende inkooporganisatie die een compleet scala aan producten en diensten van een netwerk van internationale fabrikanten en leveranciers levert. Opererend als (een deel van) de inkoopafdeling van klanten verzorgt Corlido onder meer het inkopen, tenderen, facturen afwikkelen, voorraad- of magazijnfunctie invullen en het passend oplossen van alle logistieke vraagstukken.

Wilt u een totaaloplossing voor uw zakelijke telefonie & ICT?