Snel internet en goedkoop bellen Corlido Group in Emmen door Vodafone glasvezel en Panasonic telefooncentrale Snel internet en goedkoop bellen Corlido Group in Emmen door Vodafone glasvezel en Panasonic telefooncentrale

Snel internet en goedkoop bellen Corlido Group in Emmen door Vodafone glasvezel en Panasonic telefooncentrale

Terug naar Projecten

Voldoende internet snelheid en besparing op kosten vaste telefonie.

Dankzij de innovatieve oplossingen van Vodafone en RSE telecom & ICT kunnen de veertig medewerkers van Corlido Group in Emmen efficiënt en effectief werken en bovendien valt de telefoonrekening goedkoper uit dan voorheen.

ICT & telefonie oplossingen
Vodafone glasvezel en vaste telefonie en een nieuwe Panasonic telefooncentrale zijn de basis van telecom & ICT in het nieuwe pand van Corlido aan de James Cookstraat in Emmen. De innovatieve oplossingen van Vodafone en RSE telecom & ICT resulteren in een snel en stabiel netwerk waarmee Corlido internationaal optimaal kan presteren. Bovendien leveren de oplossingen een besparing op van zo’n dertig procent op bellen en internet.

Corlido Emmen
Corlido in Emmen is een wereldwijd opererende inkooporganisatie die een compleet scala aan producten en diensten van een netwerk van internationale fabrikanten en leveranciers levert. Opererend als (een deel van) de inkoopafdeling van klanten verzorgt Corlido onder meer het inkopen, tenderen, facturen afwikkelen, voorraad- of magazijnfunctie invullen en het passend oplossen van alle logistieke vraagstukken.

Bekijk ook

Topkwaliteit in communicatie, daarom kiest exclusieve kledingzaak Derksen & Derksen voor RSE

Topkwaliteit in communicatie, daarom kiest exclusieve kledingzaak Derksen & Derksen voor RSE

Met het kleden van achternaamgenoot en mediapersonality Johan Derksen verwierf het bedrijf landelijke bekendheid. En ook als kledingsponsor van FC Gro…
 

Binnen 10 minuten weten welke oplossingen bij uw bedrijf passen?

Doe gratis onze keuzewijzer

Start de keuzewijzer 

Wilt u een totaaloplossing voor uw zakelijke telefonie & ICT?