Terug naar Blog
Siniat Delfzijl kiest voor telefooncentrale met glasvezel en telefonie
23
nov

Siniat Delfzijl kiest voor telefooncentrale met glasvezel en telefonie

Bij Siniat in Delfzijl (chemiepark) - leverancier van gipsproducten - was de behoefte om de verouderde bedrijfscentrale te vervangen.

Lees verder
Totaal oplossing

Tevens was de wens om kosten te besparen en een snellere internetverbinding te realiseren. Siniat nam RSE telecom & ICT hiervoor in de arm.

Oplossing

Er is gekozen voor integratie van vast en mobiel met sneller internet. Deze diensten zijn gekoppeld op Vodafone One Fixed met Internet op basis van Glasvezel. Een Panasonic bedrijfscentrale is hieraan gekoppeld waardoor een hoogwaardige en betrouwbare Voice over IP platform is gecreëerd. Door de mobiele telefonie in een eigen VPN omgeving is aangesloten bij Vodafone is de totale integratie een feit.

Bereikt resultaat

Door middel van een goede mobiele check is een passend voorstel per gebruiker gepresenteerd. Mede door de integratie van twee Vodafone diensten waarbij al het onderlinge belverkeer is inbegrepen is er een kostenreductie van meer dan veertig procent bereikt. Tevens kunnen de gebruikers op locatie gebruik maken van sneller internet. Door de Panasonic bedrijfscentrale is een efficiency-slag voor de gebruikers gerealiseerd.

Wilt u een totaaloplossing voor uw zakelijke telefonie & ICT?