Terug naar Blog
RSE Moderne Werkplek en Vodafone glasvezel voor Wiersum Plantbreeding
10
sep

RSE Moderne Werkplek en Vodafone glasvezel voor Wiersum Plantbreeding

Een nieuw administratiepakket in de cloud was voor Wiersum Plantbreeding aanleiding voor een grote update van de digitale bedrijfsomgeving. Het bedrijf met hoofdkantoor in Winschoten verruilde de lokale server voor de cloud en werkt nu met RSE Moderne Werkplek op basis van Microsoft 365 en Vodafone glasvezel.

Lees verder
Moderne werkplekken

Overstap naar de cloud

De ongeveer tien jaar oude server had zijn diensten wel bewezen. Hedendaagse applicaties en programma’s vragen om meer capaciteit. En ook zaken als veiligheid, stabiliteit en betrouwbaarheid speelden een rol bij de beslissing van Wiersum Plantbreeding om te investeren in de ICT en de overstap te maken naar de cloud.

Over de keuze voor RSE

De keuze hierbij viel op RSE. “We hebben al heel lang een relatie met RSE als het gaat om telefonie”, vertelt Harry van der Veen van Wiersum Plantbreeding. “Dat begon met mobiele telefonie en toen ISDN kwam te vervallen kwamen wij uit bij een Vodafone-oplossing via RSE. Vanwege het vertrouwen dat RSE in die relatie opbouwde, klopten wij hier voor deze upgrade ook aan. Wij vinden het bovendien prettig om met partijen uit eigen regio zaken te doen.`”

RSE Moderne Werkplek

Wiersum Plantbreeding is een veredelingsbedrijf in granen en vlas met het hoofdkantoor in Winschoten en het kweekbedrijf in Dronten werkt al lang met Microsoft-pakketten. Voor deze klant zochten wij uit wat de beste oplossing was. Wij kwamen uit bij RSE Moderne Werkplekken op basis van Microsoft 365.

Vodafone glasvezel

“Daarvoor was echter de bandbreedte van de bestaande internetverbinding niet toereikend”, vertelt Van der Veen. “Daarom lieten wij op advies van RSE Vodafone Glasvezel aansluiten.” Dankzij Vodafone Glasvezel is het bedrijf nu voorzien van een stabiele verbinding. Van der Veen is tevreden over over het resultaat: “Het werkt perfect”.

Henk Haan

Adviseur zakelijke telefonie

MEER WETEN?

Wilt u een totaaloplossing voor uw zakelijke telefonie & ICT?