Terug naar Blog
Telefonische bereikbaarheid van levensbelang en online werkplekken grote meerwaarde voor Top Milieu Service
14
dec

Telefonische bereikbaarheid van levensbelang en online werkplekken grote meerwaarde voor Top Milieu Service

Telefonische bereikbaarheid is van levensbelang voor Top Milieu Service in Noordhorn. daarom stapte het bedrijf via RSE over op VoIP telefonie, bellen via internet. Ook zijn online werkplekken van grote meerwaarde. “We kunnen nu thuis werken. En zelfs vrachtwagens in ons systeem wegen via weegbruggen van derden”, vertelt eigenaar Henk Top tevreden.

Lees verder
Totaal oplossing

 Telefonische bereikbaarheid

Eén van de pijlers onder de bedrijfsvoering van Top Milieu Service is de verhuur van afvalcontainers aan zakelijke klanten. Dat is snel werk. Een klant heeft een container nodig, belt en het wordt geregeld. "Op deze markt zijn vele aanbieders actief. Belt een klant en je neemt de telefoon niet op, dan bestaat de kans dat ze de concurrent bellen.” 

 

 Vodafone One Net

“Daarom is telefonische bereikbaarheid voor ons van levensbelang", vertelt Top. “Onze lokale telefoonserver was verouderd, die werd minder stabiel. Nu bellen we via VoIP met cloudtelefonie van Vodafone One Net, onze telefonische bereikbaarheid is optimaal.”

 

 Moderne Werkplekken

Thuiswerken was tot voor kort onmogelijk bij Top Milieu Service. Daarin is nu verandering gekomen dankzij de implementatie van RSE Moderne Werkplekken. Nu kunnen medewerkers overal veilig inloggen in de bedrijfsomgeving. “Milieu is onze business. De overheid hanteert strenge regels. Zo is registratie van alle afvalstromen die er bij ons inkomen en uitgaan verplicht. Nu kan ik zo nodig ook nog ‘s avonds of in het weekend thuis nog even wat doen in ons bedrijfssysteem, dat kon voorheen niet”, licht Top toe. Dankzij de 4G back-up is werken ook mogelijk als het internet er onverhoopt een keer uit ligt. 

 

 Klantsysteem

De online bedrijfsomgeving verbetert ook de service aan klanten van Top Milieu Service. Klanten kunnen inloggen in hun eigen klantomgeving en daar alle informatie bekijken, bijvoorbeeld over bestelde en afhaalde containers. “Het is voor de klant zelfs mogelijk om hier direct een container te bestellen”, vertelt Top. “Verder maken onze chauffeurs soms gebruik van weegbruggen van derden. Nu kunnen ze daar ook gelijk in ons eigen systeem wegen, ook een mooie stap vooruit.”

 

 Tevreden klant

Top Milieu Service is al zeker tien jaar klant bij RSE voor alle zaken op het gebied van telefonie, ICT en beveiliging. Ook bovengenoemde modernisering en upgrade liet hij door RSE uitvoeren. “De communicatie is goed en duidelijk, we spreken dezelfde taal. Bellen we, dan worden we te woord gestaan. Hebben we een vraag, dan krijgen we antwoord. En is er een probleem, dan wordt het opgelost. Niet voor niets zijn wij al heel lang klant, wij zijn tevreden.”

Bert Hut

Adviseur zakelijke telefonie

MEER WETEN?

Wilt u een totaaloplossing voor uw zakelijke telefonie & ICT?