QNAP NAS, hosted Exchange, HP-werkplekken, speciale Canon printers, managed Vodafone internet en Panasonic telefooncentrale voor Eerens Sloopwerken

QNAP NAS, hosted Exchange, HP-werkplekken, speciale Canon printers, managed Vodafone internet en Panasonic telefooncentrale voor Eerens Sloopwerken

Terug naar Projecten

Bij de ingebruikname van een nieuw kantoorpand had Eerens Sloopwerken in Assen een nieuwe ICT-omgeving met vaste telefonie nodig. 

Daarbij vroeg de totaaldienstverlener in sloopwerken - van renovatiesloop tot totaalsloop en van machineverhuur tot grondwerk en brandschadesanering - om speciale printers voor bouwtekeningen. RSE telecom & ICT zorgde ervoor.

Geboden oplossingen

QNAP NAS
Voor centrale dataopslag is er bij Eerens Sloopwerken Network Attatched Storage (NAS) van QNAP geïnstalleerd.

hosted Exchange en HP werkplekken
Altijd, overal en vanaf elke mobiele telefoon met internet, tablet of computer je e-mail en agenda beheren, dan kan met hosted Exchange. En dankzij HP-werkplekken is alles met elkaar verbonden, op een slimme manier.

Panasonic telefooncentrale
Met de Panasonic telefooncentrale beschikt Eerens Sloopwerken over een professionele bedrijfscentrale met alle benodigde voorzieningen voor telefonie.

Canon printers met A1, A3 en A4 formaat
Speciale wensen had Eerens Sloopwerken op het gebied van printen. Want voor het leveren van bouwtekeningen wilde het bedrijf zelf de printapparatuur in huis hebben. RSE leverde hiervoor speciale printer voor printwerk tot A1-formaat.

Managed Vodafone internet
Installatie en beheer van besturingssysteem en middleware, periodiek onderhoud, het maken van backups, security updates, 24/7 proactieve monitoring en beheer van databases, met managed internet van Vodafone heeft Eerens Sloopwerken er geen omkijken meer naar.

Bereikte resultaten

Totaal ontzorgd in ICT
Bracht zowel zakelijke telefonie, mobiel bellen als de volledige IT omgeving onder bij RSE telecom & ICT. Mede dankzij managed internet en volledige support is Eerens Soopwerken nu volledig ontzorgd. Tecnologie voor informatie en communicatie, serverbeheer, netwerken, telefooncentrales, e-mailomgeving in de cloud en back-up, Eerens heeft er geen omkijken meer naar.

Bekijk ook

RSE Moderne Werkplek en Vodafone glasvezel voor Wiersum Plantbreeding

RSE Moderne Werkplek en Vodafone glasvezel voor Wiersum Plantbreeding

Een nieuw administratiepakket in de cloud was voor Wiersum Plantbreeding aanleiding voor een grote update van de digitale bedrijfsomgeving. Het bedrij…
 

Binnen 10 minuten weten welke oplossingen bij uw bedrijf passen?

Doe gratis onze keuzewijzer

Start de keuzewijzer 

Wilt u een totaaloplossing voor uw zakelijke telefonie & ICT?