Terug naar Blog
Parkeerproblemen Klijnstra Steigerbouw opgelost met Parkmobile app
03
aug

Parkeerproblemen Klijnstra Steigerbouw opgelost met Parkmobile app

Parkeren in de binnenstad van Groningen was vaak problematisch voor Klijnstra Steigerbouw. Zo kan er bij parkeerautomaten nauwelijks meer worden betaald met contant geld. Om de medewerkers toch goed hun werk te kunnen laten doen zonder dat zij zich in allerlei bochten hoeven wringen om de bedrijfsauto ergens te plaatsen, bood RSE telecom & ICT de oplossing: smartphones met Parkmobile App.

Lees verder
Mobiele telefonie oplossingen

Betaald parkeren met Parkmobile app

Als de medewerkers van Klijnstra Steigerbouw op pad gaan, is er werk aan de winkel. Dan moeten er steigers geplaatst of gedemonteerd worden. Daarvoor is de nabijheid van de bedrijfsauto met aanhanger noodzakelijk. Maar (onder meer) in de stad Groningen is parkeren vaak problematisch. Met de Parkmobile app op hun smartphone kunnen de medewerkers snel en eenvoudig voldoen aan de eisen van betaald parkeren en dan gelijk beginnen met hun werk. Dat scheelt veel tijd en ergernissen.

Samsung Galaxy Xcover 4

De oplossing bestond uit de levering van smartphones voor de 21 buitendienstmedewerkers. Zij kregen allen een Samsung Galaxy Xcover 4, een waterdichte en valbestendige smartphone die tegen een stootje kan. De telefoons zijn geleverd met data-abonnement, geïntegreerd in het bestaande Vodafone-abonnement dat Klijnstra Steigerbouw al eerder afsloot via RSE telecom & ICT.

Klijnstra Steigerbouw, tevreden klant van RSE

“Wij zijn al jaren vaste klant bij RSE telecom & ICT”, vertelt Johan Klijnstra van Klijnstra Steigerbouw. “Adviseur zakelijke telefonie Peter Eekhof is ons vaste aanspreekpunt, hij helpt ons altijd uitstekend. Toen ik onze moeilijkheden met parkeren eens aankaartte, kwam hij met het voorstel voor deze oplossing.”

Klanttevredenheid

Als vaste klant is Klijnstra tevreden over de producten en diensten die RSE telecom & ICT levert: “Wij houden van langdurige relaties met onze klanten en leveranciers. RSE regelt voor ons alles op het gebied van ICT en telefonie en ook bijvoorbeeld de in- en uitbouw van blackboxen in onze bedrijfswagens. Als er iets is, dan melden wij het en dan wordt het opgelost. We lopen daar nooit tegen een muur aan, daarom zijn wij zeer tevreden.”

Over Klijnstra Steigerbouw

Klijnstra Steigerbouw is specialist in het monteren, demonteren en verhuren van alle soorten steigers. De ervaren uitvoerders sturen een kundig team medewerkers aan. Met elkaar zorgen zij ervoor dat hun klanten - volgens de richtlijnen van ISO9002, vca en arbo - op flexibele wijze elk werk op hoogte tot een goed eind kunnen brengen. Zusterbedrijf Klijnstra Verhuur verhuurt steiger en klimmateriaal inclusief montage door vakbekwame medewerkers. daarnaast kunnen klanten er terecht voor de huur diverse soorten hoogwerkers, verreikers en kniktelescopen.

Wilt u een totaaloplossing voor uw zakelijke telefonie & ICT?