Terug naar Blog
Mobiele telefonie tip top in orde na overnames door Hartman Expeditie
29
okt

Mobiele telefonie tip top in orde na overnames door Hartman Expeditie

Hartman Expeditie nam enkele collega-transportbedrijven over. De overgenomen bedrijven hadden elk hun eigen abonnementen en aanbieders van zakelijk mobiel. Dat resulteerde in een onoverzichtelijke veelheid aan contracten. Het bedrijf nam RSE telecom & ICT in de arm om orde te scheppen. Nu is er overzicht: 1 contract, 1 aanbieder, 1 aanspreekpunt.

Lees verder
Mobiele telefonie oplossingen

Overnames

De overnames betroffen de transportbedrijven Brinkman Trans Holland en J.P. Vis & Zn. Na beide overnames telt het wagenpark van het bedrijf gezamenlijk ongeveer 120 vrachtauto’s. Hoewel beide overgenomen bedrijven blijven opereren onder eigen naam, zijn binnen de bedrijfsvoering verschillende zaken samengevoegd.

Mobiele telefonie

Zo ook de mobiele telefonie. “Zelf zijn wij al jaren naar volle tevredenheid klant bij RSE. Via onze relatiebeheerder Gerard de Groot regelen wij daar eenvoudig en snel alles wat betreft zakelijk mobiel”, vertelt Pieter de Vries van Hartman Expeditie. “Na de overname wilden wij een oplossing voor de vele verschillende mobiele abonnementen en aanbieders.”

Voordelen 1 contract voor zakelijk mobiel

“Al onze vrachtauto’s hebben een eigen mobiele telefoon aan boord. De auto’s die dat nog niet hadden, kregen een nieuwe Samsung A21. Alles valt nu onder 1 abonnement”, vertelt De Vries. Eén contract voor de complete zakelijk-mobiele telefonie levert Hartman veel voordelen op. Zo zijn de totale kosten aanzienlijk lager en is het geheel administratief veel overzichtelijker. Het contract is afgesloten met Vodafone, wat internationaal prima dekking biedt.

Klanttevredenheid

Hartman is een tevreden klant. De Vries vindt bij RSE de service en kwaliteit van dienstverlening die hij zoekt: “RSE zit er kort op. Relatiebeheerder Gerard houdt ons goed op de hoogte. Ook bij dit project was de begeleiding wederom uitstekend.”

MEER WETEN?

Wilt u een totaaloplossing voor uw zakelijke telefonie & ICT?