Optimale veiligheid van persoonsgegevens en 24/7 bereikbaarheid essentieel voor Joling Zorg Optimale veiligheid van persoonsgegevens en 24/7 bereikbaarheid essentieel voor Joling Zorg

Optimale veiligheid van persoonsgegevens en 24/7 bereikbaarheid essentieel voor Joling Zorg

Terug naar Projecten

Veiligheid van o.a.persoonsgegevens en 24/7 telefonische bereikbaarheid zijn essentieel voor Joling Zorg. RSE leverde een snelle, betrouwbare oplossing.

Veiligheid van onder meer persoonsgegevens en 24/7 optimale telefonische bereikbaarheid zijn essentieel voor Joling Zorg. De thuiszorgorganisatie en uitzendbureau voor de zorg willen blind kunnen vertrouwen op stabiele en veilige werkplekken, ICT en telefonie. Voor de uitdaging die hier lag, nam het bedrijf RSE telecom & ICT in de arm. Het resultaat: een totaaloplossing die de verwachtingen overtreft.

 

ICT en telecom in de zorg
“Vanwege corona gingen ook onze kantoormedewerkers thuis werken. Dat confronteerde ons met wat wij eigenlijk al veel langer wisten: onze telecom & ICT moest gemoderniseerd worden”, vertelt Justin Veenstra van Joling Thuiszorg. “Een marketingactie van RSE triggerde ons om eens op de site te kijken. Daar lazen we over meerdere ICT-projecten van RSE voor zorgaanbieders.”

Veiligheid van persoonsgegevens
De zorg stelt specifiek eisen. Zo werkt Joling Zorg veel met persoonsgegevens, onder meer medische informatie van mensen. De veiligheid van onze systemen is daarom ongelofelijk belangrijk. “Die ervaring met kennis van de eisen die de zorg aan ICT stelt triggerde ons om contact op te nemen met RSE”, zegt Justin. “De eerste gesprekken met adviseurs van RSE gaven ons gelijk vertrouwen. De offerte met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding gaf de doorslag.”

Het project
RSE leverde voor de zes kantoormedewerkers van Joling Zorg moderne werkplekken. Het betreft hardware voor thuiswerkplekken en via Microsoft365 werkplekken in de cloud waarmee de medewerkers overal ter wereld via elk gewenst apparaat snel en veilig kunnen inloggen. De nieuwe fysieke telefooncentrale functioneert 24/7 stabiel. De integratie van vaste en mobiele telefonie via Vodafone maakt doorschakelen eenvoudig en snel.

Vakkennis
De installatie en implementatie verliepen helemaal naar wens. Zo bleven de telefonie en ICT ook tijdens het werk functioneren. Justin: “In ons dagelijks werk gebruiken onze medewerkers diverse cloudbased systemen. De vakkennis van ICT in de zorg van de netwerk- en systeembeheerder van RSE was een grote plus voor de implementatie van ons systeem.”

Verwachtingen overtroffen
Joling Zorg beschikt nu over een optimaal beveiligde, snelle en betrouwbare omgeving voor telefonie en werkplekken in de cloud. Justin: “De samenwerking verliep bijzonder prettig, de persoonlijke contacten waren aangenaam, de lijnen kort en het vakmanschap is groot. Het resultaat overtreft onze verwachtingen. Wij zijn ontzettend blij dat het nu allemaal soepel verloopt.”

Bekijk ook

Topkwaliteit in communicatie, daarom kiest exclusieve kledingzaak Derksen & Derksen voor RSE

Topkwaliteit in communicatie, daarom kiest exclusieve kledingzaak Derksen & Derksen voor RSE

Met het kleden van achternaamgenoot en mediapersonality Johan Derksen verwierf het bedrijf landelijke bekendheid. En ook als kledingsponsor van FC Gro…
 

Binnen 10 minuten weten welke oplossingen bij uw bedrijf passen?

Doe gratis onze keuzewijzer

Start de keuzewijzer 

Wilt u een totaaloplossing voor uw zakelijke telefonie & ICT?