Terug naar Blog
Nieuwe telefooncentrale en upgrade mobiele telefonie voor Unique Lights
23
nov

Nieuwe telefooncentrale en upgrade mobiele telefonie voor Unique Lights

Unique Lights zocht een partner voor vervanging van de telefooncentrale. Nadat er intern onderzoek was gedaan naar de mogelijkheden van zowel een fysieke als een hosted telefooncentrale, koos Unique Lights weloverwogen voor de fysieke oplossing.

Lees verder
Totaal oplossing

Op basis van beoordeling van diverse offertes koos Unique Lights voor RSE telecom & ICT.

Problemen

De telefooncentrale van Unique Lights gaf problemen. Er moest snel een nieuwe oplossing komen omdat er sprake was van storingen die impact hadden op de dagelijkse telefonische communicatie.

Een ander issue binnen Unique Lights was onduidelijkheid over kosten van mobiele telefonie in het buitenland. Medewerkers verblijven regelmatig buiten Nederland en gebruiken daar hun telefoons voor zowel data als bellen.

Waarom RSE telecom & ICT?

Unique Lights had contact met verschillende aanbieders en beoordeelde diverse offertes. De keuze viel op RSE telecom & ICT om verschillende redenen: de gunstige zakelijke voorwaarden in de offerte, toegankelijkheid, bereikbaarheid, duidelijke communicatie en aanwezigheid in Noord-Nederland.

Oplossingen

RSE telecom & ICT leverde en installeerde snel een nieuwe omgeving voor vaste telefonie, bestaande uit een Panasonic NS -700 telefooncentrale met de bijbehorende vaste toestellen Panasonic KX-NT551 en Panasonic KX-NT553. Op proef leverde RSE telecom & ICT een  Sennheiser DW pro 1 headset, die onder meer gebruik van Skype mogelijk maakt. ,,Wij hebben nog nooit met headsets gewerkt en kunnen nu goed testen of dit voor ons een meerwaarde heeft’’, vertelt Baukje Ybema van Unique Lights.

Voor mobiele telefonie is RSE telecom & ICT nu vast aanspreekpunt voor Unique Lights. Als Vodafone Business Partner geven wij de klant het gewenste inzicht, transparantie in kosten van mobiele telefonie in binnen- en buitenland. De mobiele abonnementen hebben wij uitgebreid met onbeperkt bellen in 43 landen. Ook leverden wij inmiddels enkele mobiele toestellen: iPhone6S en Samsung Galaxy S6

Resultaat

''Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking met RSE telecom & ICT’’, vertelt Ybema. ,,De telefooncentrale is snel en goed geleverd en de nazorg is prima. De samenwerking en communicatie verlopen uitermate prettig.’’

Over Unique Lights

Unique Lights in Sneek is een professioneel internationaal werkende organisatie die zich heeft gespecialiseerd in de verkoop van hoogwaardige industriële & explosieveilige (ATEX/IECex) ledverlichting voor gebruik in explosiegevaarlijke en industriële gebieden, on- & offshore olie- en gasindustrie, petrochemische industrie, voedselverwerkende industrie, koudeopslag, maakindustrie, logistiek en nautische omgevingen. Unique Lights:

- levert hoogwaardige ledverlichting
- biedt gedegen, vakkundig en onafhankelijk advies
- engineert lichtontwerp
- biedt deskundige implementatie
- levert een complete productlijn die voldoet aan alle internationale richtlijnen en certificeringen
- biedt een totaalconcept voor aanschaf van ledverlichting incl. financieringsconstructie

Wilt u een totaaloplossing voor uw zakelijke telefonie & ICT?