Terug naar Blog
Nieuwe moderne werkplekken voor Joh. Smit Transport
23
nov

Nieuwe moderne werkplekken voor Joh. Smit Transport

Nieuwe werkplekken met dubbele monitoren was een wens die leefde bij het management en de kantoormedewerkers van Joh. Smit Transport in Midwolda, Oost-Groningen.

Lees verder
Moderne werkplekken

Het bedrijf met vijftien vrachtwagens wenste verder een professionele e-mailomgeving met meerdere e-mailadressen, centrale opslag van data en een betrouwbare back-up oplossing.

Geboden oplossingen

HP MicroServer
HP MicroServer met centrale Microsoft Windows Server 2012 omgeving. Een betaalbare eigen server voor opslag van data en applicaties, overal bereikbaar voor alle medewerkers.

HP ProDesk
HP ProDesk werkstations, desktop computers met lage gebruikskosten en ruimte om te groeien dankzij opties voor uitbreidingen en upgrades.

Microsoft Office 2013
Bedrijven werken productiever dankzij Office Professional Plus 2013. Zakelijke e-mail, agenda, videovergaderingen en actuele documenten op vrijwel alle smartphones, tablets en computers. Het nieuwe Office biedt nieuwe hulpprogramma's voor het analyseren en delen van gegevens en meer mogelijkheden voor communicatie.

Microsoft Hosted Exchange
Eén centrale omgeving met alle e-mail accounts, agenda’s en contactpersonen. Dat biedt Microsoft Hosted Exchange. Dankzij antimalware- en antispamfilters is de e-mail optimaal beveiligd, zodat iedereen altijd overal onbekommerd kan werken.

Backup Online
Dankzij Backup Online is de veiligheid van de digitale bedrijfsvoering optimaal gegarandeerd Door het stallen van bedrijfsdata op verschillende plaatsen buiten het bedrijf zijn deze beschermd tegen alle kwalijke invloeden van buitenaf.

Bereikte resultaat

Een stabiele en betrouwbare ICT omgeving waarmee Joh. Smit Transport efficiënter kan werken. Bovendien ontzorgt RSE telecom & ICT de transportonderneming totaal van ICT beheer en support. Zo is Joh. Smit Transport qua communicatie helemaal klaar voor de toekomst.

Joh. Smit Transport

Joh. Smit Transport BV in Midwolda is al meer dan 65 jaar actief in de transport & logistiek. Specialiteit is transport van waterglas in tankopleggers, een ongevaarlijke grondstof voor de chemische industrie. Het belangrijkste werkgebied is de Benelux, Noord-Frankrijk en Duitsland.

 

Wilt u een totaaloplossing voor uw zakelijke telefonie & ICT?