Terug naar Blog
Werkplekbeheer netwerkbeheer, servers en beveiliging voor Nieboer Transport BV
23
nov

Werkplekbeheer netwerkbeheer, servers en beveiliging voor Nieboer Transport BV

Nieboer Transport BV Sappemeer De ICT-omgeving van Nieboer Transport BV in Sappemeer was verouderd. Het bedrijf schakelde RSE telecom & ICT in om deze te vervangen.

Lees verder
Totaal oplossing

Nieboer Transport BV Sappemeer

De ICT-omgeving van Nieboer Transport BV in Sappemeer was verouderd. Het bedrijf schakelde RSE telecom & ICT in om deze te vervangen. Ook wilde deze Groninger totaalaanbieder in transport, grondwerken, leveranties en afval overstappen naar nieuwste versies van bedrijfsapplicaties. En dan moesten er nog nieuwe werkplekken komen en vereiste de aansluiting op internet betere beveiliging.

Geboden oplossingen

VMware virtualisatie
VMware virtualisatie zorgt ervoor dat meerdere besturingssystemen en applicaties gelijktijdig draaien op computers. Gevolg is een eenvoudiger en efficiëntere infrastructuur waarbinnen de implementatie van applicaties sneller gaat, prestaties en beschikbaarheid verbeteren en taken geautomatiseerd. Dit maakt bezit en beheer van IT goedkoper.

Servers
RSE telecom & ICT installeerde een HP server, Microsoft Windows Server voor data,
Microsoft Exchange Server voor e-mail en agenda's en Microsoft Windows SQL Server voor de databases, Transpas en Exact.

Managed anti-virus
RSE telecom & ICT ontzorgt Nieboer Transport met managed anti-virus. RSE zorgt voor de installatie en updates, bewaking en beheer voor alle werkplekken vanaf een centraal punt. Inbegrepen is het verwijderen van eventuele virusinfecties. Ook is de nieuwe router voorzien van een beveiligingsfunctionaliteit

RSE Basis Beheer
Nieboer Transport is geabonneerd op RSE Basis Beheer. Dat biedt met 24 uur per dag, 7 dagen per week netwerkbewaking en support

Bereikte resultaten

stabiele en snelle IT-omgeving

Nieboer Transport is zeer te tevreden over stabiele en snelle ICT omgeving met server virtualisatie waarop de medewerkers nu dagelijks werken en de proactieve netwerkondersteuning met RSE Basis Beheer.

Snelle back-up
Het nieuwe systeem biedt een back-up oplossing die complete servers in korte tijd terugzet.

Veilig
Werken in een veilige IT-omgeving schept vertrouwen. Dankzij de managed anti-virus en een geavanceerde router met beveiligingsfunctionaliteit voelt Nieboer Transportdit vertrouwen.

 

Wilt u een totaaloplossing voor uw zakelijke telefonie & ICT?