Nieuwe glasvezelverbinding en Vodafone One net voor Horus Explore and View Bedum

Nieuwe glasvezelverbinding en Vodafone One net voor Horus Explore and View Bedum

Terug naar Projecten

Horus View and Explore koos jaren geleden al voor RSE Telecom & ICT. René Bolhuis, CEO/eigenaar van Horus, twijfelde daarom geen moment om RSE Telecom & ICT de opdracht voor een nieuwe glasvezelverbinding en vernieuwing van de telefoonomgeving te geven.

Glasvezelverbinding werkt als een tierelier

De verhuizing naar een nieuw pand was voor Horus View and Explore aanleiding voor vernieuwing. “Wij hosten ook data voor onze klanten en willen daarom voldoende snelheid en capaciteit om uploads te kunnen garanderen. Voorheen waren we via een andere leverancier op de kabel aangesloten en dat gaf minder capaciteit voor onze internetverbindingen. De glasvezelverbinding die RSE Telecom & ICT voor ons heeft aangelegd werkt inmiddels als een tierelier. Ook onze telefooncentrale werkt via deze glasvezelverbinding”, zegt Bolhuis. 

Handige extra’s en toch voordeliger

Bolhuis: “RSE ontzorgt ons al langer in mobiele communicatie. Omdat we erg tevreden zijn, was het een logische keuze om ook voor het nieuwe pand voor RSE te gaan. We hebben een vaste contactpersoon en alles wordt onder een dak geregeld.” Door de geïntegreerde communicatie-oplossing Vodafone One Net Enterprise worden internet, vaste en mobiele telefonie gecombineerd in een hosted telefooncentrale. “Al met al zijn we erg tevreden over de kwaliteit, het gemak, de snelheid en de service. Deze oplossing biedt ons ook handige extra’s, we kunnen nu bijvoorbeeld via onze vaste toestellen rechtstreeks doorverbinden naar mobiel. Dat werkt voor ons een stuk makkelijker en sneller. En door de hosting niet meer in ons vorige datacenter, maar bij RSE onder te brengen, zijn we voordeliger uit en is het beheer toegankelijker geworden.

Over Horus View and Explore

De glasvezelverbinding en hosted telefonie leveren een duidelijke meerwaarde voor Horus. Bolhuis: “Wij zijn wereldwijd actief en onze missie is om mensen in staat te stellen de laatste stand van de techniek op een gemakkelijke manier te integreren in hun workflows. Nieuwe apparatuur en mogelijkheden zijn vaak lastig te verwerken door allerlei technische barrières. Die barrières nemen wij weg door passende software en generieke hardware te leveren. Onze vestiging in Bedum richt zich voornamelijk op de ontwikkeling en productie hiervan, terwijl de vestiging in Amerika een verlenging is van ons sales-kanaal en zich dus voornamelijk richt op de sales.

 

Bekijk ook

Vodafone glasvezelverbinding Unique Lights

Vodafone glasvezelverbinding Unique Lights

‘RSE regelde dat Vodafone voor ons gratis een glasvezelverbinding aanlegde’ Wybren Grijpma van Unique Lights in Sneek   Unique Lights is een van de weinige intensieve internetgebruikers op het bedrijventerrein De Hemmen in Sneek. Het bedrijf werd in de dagelijkse bedrijfsvoering voortdurend gehinderd door de internetverbinding, die door Wybren Grijpma van Unique Lights wordt omschreven als ‘dramatisch’. Vodafone Business Partner RSE telecom & ICT legde de basis voor een deal tussen het bedrijf en Vodafone, waarbij laatstgenoemde kosteloos een glasvezelverbinding naar het bedrijf legde.”