Nieuwbouw De Wingerd Groningen met bedrijfscentrale en VoIP van RSE Connect

Nieuwbouw De Wingerd Groningen met bedrijfscentrale en VoIP van RSE Connect

Terug naar Projecten

De Wingerd is een christelijke school voor kinderen met een verstandelijke beperking in de leeftijd van 4 tot 20 jaar. 

Deze school gaat van 3 vestigingen naar 1 nieuwe school in Hoogkerk (Groningen). Door de nieuwbouw heeft de directie genoeg aan het hoofd en hebben ze gekozen voor RSE telecom & ICT als partner om het traject van A tot Z te begeleiden en leveren.

Geboden oplossing

In deze nieuwe school plaatste RSE telecom & ICT een volledig nieuwe Panasonic bedrijfscentrale. De inventarisatie, Dect-meting en het opstellen van een nieuw nummerplan is in samenwerking met de ICT-medewerker gestart.

Bereikt resultaat

Door een goede voorbereiding is dit project naar ieders tevredenheid opgeleverd. 1 systeem met diverse toestellen en een uitgebreide Dect-omgeving. Deze Dect-omgeving geeft bepaalde mensen binnen de schoole een bepaalde vorm van vrijheid wat nodig. De bereikbaarheid is van groot belang.

Door gebruik te maken van IP toestellen met een switch is tijdens de bouw bespaart op het aantal outlets. Het Voice netwerk en het Data netwerk zijn van elkaar gescheiden door de inrichting van VLAN's. (Virtuele LAN over 1 switch).

Bekijk ook

RSE Moderne Werkplek en Vodafone glasvezel voor Wiersum Plantbreeding

RSE Moderne Werkplek en Vodafone glasvezel voor Wiersum Plantbreeding

Een nieuw administratiepakket in de cloud was voor Wiersum Plantbreeding aanleiding voor een grote update van de digitale bedrijfsomgeving. Het bedrij…
 

Binnen 10 minuten weten welke oplossingen bij uw bedrijf passen?

Doe gratis onze keuzewijzer

Start de keuzewijzer 

Wilt u een totaaloplossing voor uw zakelijke telefonie & ICT?