Terug naar Blog
Cubri Recycling moderniseert bij verhuizing met RSE Moderne Werkplek voor webbased applicaties
29
feb

Cubri Recycling moderniseert bij verhuizing met RSE Moderne Werkplek voor webbased applicaties

Bij de verhuizing van het kantoor naar een nieuw pand bij de hoofdvestiging in Schoonebeek, investeerde Cubri Recycling ook in modernisering van de ICT. De specialist in inzameling en verwerking van gescheiden afvalstromen koos voor RSE telecom & ICT voor de optimalisatie van de cloud en implementatie van RSE Moderne Werkplek.

Lees verder
Moderne werkplekken

 Werken in de cloud

Ons familiebedrijf is de afgelopen jaren sterk gegroeid. Dat vroeg om verdere professionalisering van onze werkwijze. Daarom stapten wij meer en meer over op het werken in de cloud”, vertelt directeur recycling André Koster.  Alle medewerkers moesten in het nieuwe kantoorpand optimaal gebruik kunnen gaan maken van de beschikbare webbased applicaties.

 

 Snel, veilig en bedrijfszeker

Daarom wilde Cubri Recycling in het nieuwe pand investeren in een snelle, veilige en bedrijfszekere cloudomgeving die klaar moest zijn voor de toekomst. Hiervoor zocht Cubri Recycling een partner die het bedrijf alle zorgen uit handen kon nemen.

 

 Prima contacten

Koster: “We kenden RSE al geruime tijd als leverancier van onze telefonie. De contacten waren prima en we waren tevreden over de dienstverlening. Als je belt, wordt er opgenomen en heb je een vraag, dan krijg je een antwoord. Ook bij de contacten over dit project voelden we gelijk een klik tussen het accountmanagement van RSE en onze directie. De advisering was prima en de offerte toonde ons een prima prijsstelling.”

 

 Modernisering bij Cubri Recycling

In het nieuwe pand legde RSE Vodafone glasvezel aan. Hiermee optimaliseerden wij de cloud. Zo is er geen lokale server meer nodig, het bedrijf draait volledig op Microsoft 365 in combinatie met onze Software as a Service (SaaS) oplossingen. In deze omgeving richtten wij RSE Moderne Werkplekken in, optimaal beveiligde werkplekken in de cloud waarmee medewerkers op afstand net zo snel en effectief werken als op kantoor. Werken met de RSE Moderne werkplek brengt beheer, beveiliging en samenwerken naar een hoger niveau.

 

 Eén aanspreekpunt, één nota

“Bij RSE hebben wij nu alles op het gebied van telefonie en ICT onder één dak geregeld: we hebben één aanspreekpunt en krijgen één nota. Dat vinden wij wel zo prettig”, vertelt Koster. Ook is hij tevreden over het implementatieproces: “Kevin Bos van RSE begeleidde dit proces en dat verliep naar alle tevredenheid. Zijn collega’s Henk Kuiper en Mark Linstra begeleidden het opstarten van de systemen op uitstekende wijze. Wij zijn bijzonder tevreden.”

Kevin Bos

Adviseur ICT

MEER WETEN?

Wilt u een totaaloplossing voor uw zakelijke telefonie & ICT?