Terug naar Blog
Polyganics: ‘RSE regelt verhuizing telefonie menselijk en met verstand van zaken’
17
mrt

Polyganics: ‘RSE regelt verhuizing telefonie menselijk en met verstand van zaken’

RSE regelde bij een langdurige, complexe verhuizing de verhuizing en integratie van vaste en mobiele telefonie 'menselijk en met verstand van zaken'.

Lees verder
Totaal oplossing

Over Polyganics

Een complexe verhuizing in etappes, die al drie jaar gaande is. Voor Polyganics was het zaak om hierbij de mobiele en vaste telefonie vooraf goed te organiseren. RSE regelde het 'menselijk en met verstand van zaken'.

 

Drie jaar verhuizen

Polyganics ontwikkelt en maakt biologisch afbreekbare polymeren voor de medische sector. De verhuizing naar een grotere locatie binnen Groningen is een complexe en tijdrovende operatie. Elk te verhuizen onderdeel is onderhevig aan strikte regelgeving en keuringen. Daardoor verhuist het bedrijf stapje voor stapje.

 

Verhuizing telefonie

Polyganics werkt tijdens deze ingrijpende verhuizingsoperatie gewoon door. Ook de telefonische bereikbaarheid moet optimaal zijn en blijven. Daarvoor schakelde het bedrijf RSE telecom & ICT in. "Als een bepaalde afdeling verhuist, moeten vandaag op de oude locatie de telefoonstekker eruit trekken en morgen probleemloos op de nieuwe locatie inpluggen en kunnen telefoneren alsof er niks gebeurd is", vertelt ICT-manager Richard de Vries.

 

Vast mobiel integratie

Er speelde nog een andere uitdaging. In de loop der tijd groeide het aantal vaste en mobiele telefoonabonnementen binnen Polyganics. Het innovatieve bedrijf wilde toe naar één oplossing om een eind te maken aan de ondoorzichtige veelheid van aanbieders en nota’s. “We hadden op het gebied van mobiel goede ervaringen met RSE”, zegt De Vries. “Daarom heb ik relatiebeheerder Bert Hut gevraagd om met een oplossing te komen. Dankzij vast mobiel integratie met Vodafone One Net via RSE telecom & ICT hebben we nu één abonnement met één aanspreekpunt en één nota. 

 

Over de keuze voor RSE

Polyganics koos volgens De Vries voor RSE telecom & ICT omdat dit een regionale partij is: “Daar kun je gewoon even binnenlopen als er iets is. RSE is een volwaardig Vodafone-partner, maar wel eentje waar je nog gewoon een eigen medewerker aan de lijn krijgt als je belt. Ons eigen contactpersoon, de mensen aan de balie en ook de directie zijn direct aanspreekbaar en hebben altijd even tijd voor je. De adviezen zijn deskundig en recht door zee, dat is wel zo duidelijk.”

 

Tevreden klant

De Vries vertelt dat Polyganics tevreden is over het vlekkeloze verloop van de verhuizing betreffende telefonie: “Ze kennen ons en weten wat er bij ons speelt. Ook de uitstekende samenwerking met onze ICT-partner vinden wij zeer waardevol. Dit zijn disciplines die wij uitbesteden aan verschillende partijen, maar die wel overlap hebben. Die onderlinge samenwerking is prima, dat is erg prettig. Kortom: RSE regelt het menselijk en met kennis van zaken.”

 

Over Polyganics

Polyganics BV is een medisch technologiebedrijf in Groningen dat op basis van een gepatenteerde polymeertechnologie biologisch afbreekbare medische toepassingen ontwikkelt en produceert. Het betreft toepassingen die op het lichaam worden aangebracht en in de loop der tijd oplossen. Voorbeelden zijn waterdichte hersenpleisters tegen vloeistoflekkages na operaties en keel-, neus- en oorschuimpjes die na operaties achterblijven in het lichaam om wondverkleving te voorkomen. Ook deze lossen vanzelf op.

Bert Hut

Adviseur zakelijke telefonie

MEER WETEN?

Wilt u een totaaloplossing voor uw zakelijke telefonie & ICT?