Terug naar Blog
Ongelimiteerde mobiele data en telefonie voor Dokter Drenthe met Vodafone Business Mobile Unlimited
24
feb

Ongelimiteerde mobiele data en telefonie voor Dokter Drenthe met Vodafone Business Mobile Unlimited

Met Vodafone Business Mobile Unlimited van RSE beschikt Dokter Drenthe nu over onbeperkt data- en telefoonverkeer: flexibel en snel schaalbaar.

Lees verder
Mobiele telefonie oplossingen

Over Dokter Drenthe

De mobiele telefoons van de medewerkers van Centrale Huisartsen Dienst Drenthe en Huisartsen Zorg Drenthe werden de laatste jaren steeds meer gebruikt. Hetzelfde gold voor de tablets in de auto’s van de doktersdienst. Het pakket data en belminuten van Dokter Drenthe was echter beperkt. Toen beide organisaties fuseerden tot Dokter Drenthe, ging ICT-manager Rik Maris van de nieuwe huisartsenorganisatie op zoek naar een bundel zonder beperkingen. Samen met adviseur Bart Sesselaar van RSE telecom & ICT vond hij de beste oplossing in Vodafone Business Mobile Unlimited. 

 

Limieten

Overschrijding van de limieten voor data- en telefoonverkeer bracht hoge kosten met zich mee. En dat terwijl de medewerkers - net als veel andere professionals in allerlei beroepen - steeds meer gebruik gingen maken van mobiele telefonie en internet. “We moesten noodgedwongen limieten stellen op datagebruik”, vertelt Maris. “Het was voor ons niet prettig om telkens alert te moeten zijn op verbruik.”

 

Onbeperkt dataverbruik

Bij het samensmelten van beide organisaties zocht Dokter Drenthe naar één totaaloplossing voor zakelijk mobiel. Eén van de fusiepartijen was al klant bij RSE en dus legde Maris de vraag ook neer bij relatiebeheerder Sesselaar: “Onze ervaringen met RSE en Bart waren uitstekend. De mensen van RSE staan altijd voor ons klaar als we een beroep op ze doen. Bart kent ons en voelt aan wat wij wensen en nodig hebben. Als wij een probleem hebben, wordt het opgelost. En daarbij stopt Bart niet totdat hij de oplossing heeft gevonden.”

 

Tevreden klant

Ook over het advies dat hij inzake onbeperkt data- en telefoonverkeer kreeg, is Maris zeer tevreden: “Vodafone Business Mobile Unlimited is precies wat wij zochten. We hebben nu een onbeperkte bundel. Dat scheelt ons veel werk, zorgen en beheerskosten. De schaalbaarheid en flexibiliteit van het pakket vinden wij geweldig. Een nieuwe gebruiker erbij? Binnen een uur hebben de mensen van RSE het geregeld. Wij zijn hier geen nummer. Ze kennen ons, weten wat we doen en begrijpen wat we nodig hebben en hoe belangrijk dat kan zijn. RSE denkt met ons mee en wil het gewoon goed regelen. Daarvoor kan ik niks dan lof hebben.”

Bart Sesselaar

Adviseur zakelijke telefonie & ICT

MEER WETEN?

Wilt u een totaaloplossing voor uw zakelijke telefonie & ICT?