Hessels Zeefbanden Heiligerlee

Hessels Zeefbanden Heiligerlee

Terug naar Projecten | Gepubliceerd op:

Hessels Zeefbanden wenste meer capaciteit voor draadloos bellen op de bedrijfslocatie in Heiligerlee. RSE telecom & ICT bood de gewenste oplossing en zette daarmee de eerste stap in  optimalisatie van telefonie en telecom voor dit bedrijf.  

Zo staat een koppeling met glasvezel op het wensenlijstje, evenals integratie van vaste en mobiele telefonie.RSE voert deze werkzaamheden binnenkort uit.

Probleem
Hessels Zeefbanden wilde draadloze telefonie uitbreiden door het plaatsing van extra zenders. De huidige Panasonic-installatie was echter niet berekend op deze groei. De installatie was niet geschikt voor VoIP-bellen – telefonie via internet – en had onvoldoende uitbreidingscapaciteit.

Oplossing
RSE telecom & ICT koppelde de bestaande installatie aan het meest recente platform van Panasonic, de NS 1000. Deze centrale is geschikt voor VoIP. Bovendien is met deze centrale groei  gemakkelijk te realiseren, wat de Panasonic NS1000 tot  een toekomstbestendige centrale maakt.

Resultaat
Hessels Zeefbanden blijft gebruikmaken van de bestaande hardware: de telefooncentrale, vaste en draadloze toestellen. Het nieuwe platform is leidend en geschikt voor alle toekomstige uitbreidingen. Zo bouwt de klant het gebruik van de oude installatie langzaam en geruisloos af en wordt de nieuwe installatie helemaal op maat ingericht, volledig naar wens van de gebruikers.

Hessels Zeefbanden
Hessels Zeefbanden is toonaangevend en uniek in Nederland omdat het bedrijf in Heiligerlee als enige de riemen in eigen beheer kunnen profileren en snijden. Zo kan  Hessels zeefbanden leveren in alle denkbare maten. Het bedrijf levert ook de bijbehorende aandrijfwielen, steunrollen en keerrollen. Hessels produceert en levert wereldwijd zeefbanden voor onder meer de land- en tuinbouw, de visserij en industrie. Het bedrijf investeert veel in innovatie, met als belangrijk speerpunt reductie van slijtage.

 

Bekijk ook

Parkeerproblemen Klijnstra Steigerbouw opgelost met smartphones met Parkmobile app

Parkeerproblemen Klijnstra Steigerbouw opgelost met smartphones met Parkmobile app

Parkeren in de binnenstad van Groningen was vaak problematisch voor Klijnstra Steigerbouw. Zo kan er bij parkeerautomaten nauwelijks meer worden betaald met contant geld. Om de medewerkers toch goed hun werk te kunnen laten doen zonder dat zij zich in allerlei bochten hoeven wringen om de bedrijfsauto ergens te plaatsen, bood RSE telecom & ICT de oplossing: smartphones met Parkmobile App.