Terug naar Blog
Integratie vaste en mobiele telefonie voor Kraamzorg Het Groene Kruis Groningen en Isis Kraamzorg Heerenveen
15
nov

Integratie vaste en mobiele telefonie voor Kraamzorg Het Groene Kruis Groningen en Isis Kraamzorg Heerenveen

Als jonge ouders wat te vragen hebben, bellen ze. Daarom is telefonie in de kraamzorg van groot belang. Kraamzorg Het Groene Kruis Groningen en Isis Kraamzorg Heerenveen liepen echter tegen beperkingen aan in hun telefonische bereikbaarheid. Vodafone One Net biedt de gewenste oplossing in geïntegreerde vaste en mobiele telefonie. En meer. Beide zusterorganisaties in de kraamzorg kozen RSE telecom & ICT als leverancier. De samenwerking is een succes.

Lees verder
Cloud telefonie en Internet

Klantcontacten

“Klantcontacten verlopen bij ons met name telefonisch”, vertelt Gijs Kramer van Kraamzorg Het Groene Kruis. “Gezien de huidige stand van de techniek in de telefonie, kun je gerust stellen dat onze telefonie sterk verouderd was. Doorschakelen ging zelfs nog handmatig. Gezien het belang van de telefoon voor ons werk, wensen wij een ingrijpende upgrade van onze telefonie.”

Keuze voor RSE telecom & ICT

De kraamzorgbedrijven vroegen een drietal offertes bij partners van verschillende gerenommeerde telefoonaanbieders. “Qua prijs deed RSE ons een uitstekend aanbod”, licht Kramer toe. “Maar er was meer. Gezien de nogal fors schommelende omvang van organisaties in de zorg is het voor ons van groot belang om onze organisatie - en daarmee onze telefoonabonnementen - snel te kunnen op- en afschalen. RSE bood ons deze mogelijkheid.”

Vodafone One Net

Vodafone One Net is een uitstekende oplossing in geïntegreerde vaste en mobiele telefonie voor zakelijke gebruikers. Klanten betalen enkel voor daadwerkelijk gebruik van aantal gebruikers en functionaliteiten, zonder te hoeven investeren in een telefooncentrale. Op- en afschalen is altijd snel en eenvoudig te regelen. De klant belt zowel vast als mobiel voor hetzelfde lage tarief.

Resultaten van de upgrade

Kraamzorg Het Groene Kruis en ISIS Kraamzorg kozen voor het gebruik van diverse functionaliteiten die Vodafone One Net biedt. Zo is de hele telefonie 24/7 realtime inzichtelijk dankzij online specificaties. Ook wachtrijen managen is mogelijk, waardoor de kraamzorgorganisaties bijvoorbeeld direct prioriteit kunnen geven aan spoedgevallen. Verder brengt deze upgrade voor de klant een forse besparing met zich mee.

Ervaring met RSE telecom & ICT

“We ervoeren gelijk een klik met de mensen van RSE”, zegt Kramer. “Bij het werk op de werkvloer verliep de samenwerking prima. RSE nam ons ook de zorg uit handen bij het omzetten van onze internetverbinding naar Vodafone. Verder hebben zij al onze telefoontoestellen en ons modem vervangen. Het contact met RSE is persoonlijk. Heb je vragen, dan is RSE bereikbaar, toegankelijk en oplossingsgericht. Ik kan zeggen: wij zijn er in alle opzichten heel tevreden over.”

Over Kraamzorg Het Groene Kruis en Kraamzorg Isis

Kraamzorg Het Groene Kruis in Groningen en Kraamzorg Isis in Heerenveen verlenen jaarlijks kraamzorg aan duizenden gezinnen in de provincies Groningen, Friesland en Drenthe. Samen met de ouders zorgen de kraamverzorgenden voor de beste start van moeder en kind en integratie van de baby in het gezin. Met vriendelijkheid, inlevingsvermogen en professionaliteit bieden de kraamverzorgenden zorg met deskundigheid, klantgerichtheid, flexibiliteit en betrokkenheid. De kraamverzorgenden wonen verspreid door Noord-Nederland, er is er altijd wel eentje in de buurt.

Wilt u een totaaloplossing voor uw zakelijke telefonie & ICT?