Terug naar Blog
Groniger nuchterheid voor FC Groningen
18
apr

Groniger nuchterheid voor FC Groningen

Profvoetbalclub FC Groningen was op zoek naar een leverancier van ICT en telefonie die kan faciliteren, meedenken en ontzorgen in de breedste zin van het woord. “De keuze viel op RSE telecom & ICT vanwege de Groninger nuchterheid”, vertelt manager Accommodatie Zaken van FC Groningen André Snakenborg.

Lees verder
Cloud telefonie en Internet

Wat was de aanleiding van deze samenwerking?

“Het is goed om eens in de zoveel tijd je bestaande samenwerkingen en overeenkomsten met leveranciers even onder de loep te leggen. Dat deden we ook met onze abonnementen voor vaste telefonie en ons datanetwerk. Dit resulteerde in uitbreiding van onze samenwerking met RSE telecom & ICT.”

 

Ik begrijp dat jullie RSE telecom & ICT al kenden?

“Dat klopt. Wij betrekken onze mobiele telefonie al vele jaren bij Vodafone. Daar werkt het zo dat je de zaken regelt met de regionale Vodafone Business Partner. In ons geval was dit RSE telecom & ICT. Dat is een samenwerking die altijd prettig verloopt en daarom hebben we voor de vaste telefonie en ICT ook ons oor te luister gelegd bij RSE. Dit bedrijf kenden wij ook nog in een andere hoedanigheid.”

 
In welke hoedanigheid?

“RSE telecom & ICT is al vele jaren een zeer gewaardeerde sponsorrelatie van FC Groningen. Het bedrijf creëert op die manier een wederzijdse commerciële relatie. Een wederzijdse samenwerking waarderen wij altijd zeer. Maar hoewel wij graag zaken doen binnen ons eigen zakelijk netwerk, is het beslist niet zo dat je als sponsor zo maar automatisch onze opdrachten krijgt. Daarvoor moet je in de eerste plaats voldoen aan de wensen die wij hebben op het gebied van onder meer kwaliteit, dienstverlening en prijsstelling. Wij leggen de lat hoog en RSE voldoet ruimschoots.”

Wat levert RSE nu precies?

“Naast de mobiele telefonie levert RSE sinds begin dit jaar ook ons dataverkeer en onze vaste telefonie via Vodafone One Net. Dat is een overzichtelijke totaaloplossing met één aanspreekpunt, één contract en één factuur. RSE heeft hiervoor een nieuwe glasvezelverbinding aangelegd in ons stadion.”

 

Je noemde al even dat de samenwerking met RSE altijd prettig verloopt. Kun je dat toelichten?

“Wij houden ervan als bedrijven proactief zijn. RSE denkt mee, kijkt mee en anticipeert, ook als wij daar niet om vragen. Iedereen - van directeur tot monteur - is bereikbaar en benaderbaar. De contacten zijn persoonlijk, informeel en niet te ingewikkeld. Die mentaliteit van ‘doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg’ spreekt ons bijzonder aan. Want zo staan wij zelf ook in het leven, FC Groningen wil ook een benaderbare club zijn. Ik zie de spreekwoordelijke Groninger nuchterheid terug bij RSE telecom & ICT. Daarom kan ik RSE bij iedereen aanbevelen.”

Wilt u een totaaloplossing voor uw zakelijke telefonie & ICT?