Delftechniek Delfzijl, Groningen, Farmsum, Hoogezand en Assen kiest ICT-VPN netwerk over glasvezel van RSE telecom & ICT Delftechniek Delfzijl, Groningen, Farmsum, Hoogezand en Assen kiest ICT-VPN netwerk over glasvezel van RSE telecom & ICT

Delftechniek Delfzijl, Groningen, Farmsum, Hoogezand en Assen kiest ICT-VPN netwerk over glasvezel van RSE telecom & ICT

Terug naar Projecten

Terugdringen van de kosten van zakelijke telefonie. En een inzichtelijker en beter beheersbare ICT-omgeving. 

Dat waren de wensen van de Noord-Nederlandse technische handelsonderneming Delftechniek met vestigingen in Delfzijl, Groningen, Farmsum, Hoogezand en Assen.

Geboden oplossing:

Glasvezelnetwerk
Wij adviseerden om het huidige ICT datanetwerk te vervangen door een volledig gemanaged IP-VPN glasvezelnetwerk.

Panasonic telefooncentrale
Als de geboden oplossing naar tevredenheid werkt, vervangen wij direct de verouderde bedrijfscentrales per locatie door één centrale Panasonic-telefooncentrale op de locatie in Delfzijl.

Voice over IP
Hierbij adviseerden wij om over het bestaande IP-VPN netwerk direct Voice over IP (VoIP) te implementeren.

Bereikte resultaat:

IP-VPN netwerk
Er is meer bandbreedte voor data- en spraakverkeer. Hiervoor zorgt het gemanaged IP-VPN-netwerk met gereserveerde bandbreedte voor spraak (VoIP), internet en interne datastromen over glasvezel. De systeembeheerder kan hierdoor aanzienlijk gemakkelijker het werkplek- en serverbeheer te coördineren.

Telefonie
Dankzij de Panasonic-telefooncentrale zijn vast en mobiel telefoonverkeer geïntegreerd, wat aanzienlijk bespaart op de kosten.

Vodafone business partner
Als Vodafone Businesspartner beschikt RSE telecom & ICT altijd over de juiste kennis en kunde voor optimalisatie van data- en spraakverkeer. Zo boden wij Delftechniek passend advies met de bijbehorende oplossingen.

 

Bekijk ook

Topkwaliteit in communicatie, daarom kiest exclusieve kledingzaak Derksen & Derksen voor RSE

Topkwaliteit in communicatie, daarom kiest exclusieve kledingzaak Derksen & Derksen voor RSE

Met het kleden van achternaamgenoot en mediapersonality Johan Derksen verwierf het bedrijf landelijke bekendheid. En ook als kledingsponsor van FC Gro…
 

Binnen 10 minuten weten welke oplossingen bij uw bedrijf passen?

Doe gratis onze keuzewijzer

Start de keuzewijzer 

Wilt u een totaaloplossing voor uw zakelijke telefonie & ICT?