Datema Nautical safety kiest voor Siemens telefooncentrale met integratie Microsoft Outlook en Voice over IP Datema Nautical safety kiest voor Siemens telefooncentrale met integratie Microsoft Outlook en Voice over IP

Datema Nautical safety kiest voor Siemens telefooncentrale met integratie Microsoft Outlook en Voice over IP

Terug naar Projecten

Datema Nautical safety is een vooruitstrevend bedrijf gespecialiseerd in veiligheid en navigatiebenodigdheden voor de scheepvaart. 

Het verouderde systeem belemmerde nieuwe ontwikkelingen voor de zakelijke dienstverlening van Datema. RSE telecom & ICT bood de oplossing.

Oplossing

Een Siemens Openscape telefooncentrale met outlook integratie en synchronisatie met de smartphone. De locatie in Rotterdam is verbonden binnen het eigen netwerk doormiddel van een koppeling via voice over IP. Door het veelvuldig gebruik van mobiele telefonie naar de binnendienst is het een kosten voordeel om dit te integreren met de vaste telefonie.

Bereikt resultaat

Volledige integratie tussen binnen- en buitendienstmedewerkers met Microsoft Outlook. Onderling gratis bellen voor vaste telefonie en mobiel, vice versa. Niet alleen een beheersbare VoIP telefooncentrale maar ook de zakelijke dienstverlening zoals gewenst.

Bekijk ook

Topkwaliteit in communicatie, daarom kiest exclusieve kledingzaak Derksen & Derksen voor RSE

Topkwaliteit in communicatie, daarom kiest exclusieve kledingzaak Derksen & Derksen voor RSE

Met het kleden van achternaamgenoot en mediapersonality Johan Derksen verwierf het bedrijf landelijke bekendheid. En ook als kledingsponsor van FC Gro…
 

Binnen 10 minuten weten welke oplossingen bij uw bedrijf passen?

Doe gratis onze keuzewijzer

Start de keuzewijzer 

Wilt u een totaaloplossing voor uw zakelijke telefonie & ICT?