Complete kantooromgeving Boomkwekerij ’t Mannetje Bellingwolde met telefonie, e-mail, IT en werkplekbeheer ingericht door RSE telecom & ICT Complete kantooromgeving Boomkwekerij ’t Mannetje Bellingwolde met telefonie, e-mail, IT en werkplekbeheer ingericht door RSE telecom & ICT

Complete kantooromgeving Boomkwekerij ’t Mannetje Bellingwolde met telefonie, e-mail, IT en werkplekbeheer ingericht door RSE telecom & ICT

Terug naar Projecten

Bij een professionele bedrijfsomgeving horen efficiënte communicatie goed uitgeruste werkplekken.

Daarom wenste Boomkwekerij ’t Mannetje in Bellingwolde een update van de kantooromgeving op het gebied van telefonie, e-mail, IT en werkplekbeheer. Partner RSE telecom & ICT leverde een totaaloplossing.

Geboden oplossingen

QNAP NAS
Dankzij Network Attatched Storage (NAS) van QNAP zijn onder meer het delen van bestanden, virtualisatietoepassingen, opslagbeheer en surveillance in het netwerk verbeterd.

HP werkplekken
Alles is verbonden, op een slimme manier’. Dat is het motto van werkplekbeheer met HP werkplekproducten.

hosted Exchange voor e-mail
Met Hosted Exchange kunnen medewerkers van Boomkwekerij 't Mannetje, te openen in apart scherm> altijd en overal hun e-mail en agenda beheren, vanaf elke smartphone, tablet, laptop of desktop.

Panasonic telefooncentrale met Vodafone internet
Panasonic combineert de voordelen van traditionele telecommunicatie met die van IP-technologie, waarmee het optimale functionaliteit en flexibiliteit biedt voor zakelijk gebruik. ’t Mannetje maakt hierbij gebruik van Vodafone internet.

Bereikte resultaten

bereikbaar
Met de nieuwe bedrijfscentrale, werkplekbeheer en IT-voorzieningen is ’t Mannetje uitstekend bereikbaar, zowel telefonisch als per e-mail.

centrale dataopslag
Centrale dataopslag van lokale bestanden op NAS en e-mail in de cloud via hosted exchange.

IT support
RSE Werkplekondersteuning voor ICT support

Bekijk ook

Topkwaliteit in communicatie, daarom kiest exclusieve kledingzaak Derksen & Derksen voor RSE

Topkwaliteit in communicatie, daarom kiest exclusieve kledingzaak Derksen & Derksen voor RSE

Met het kleden van achternaamgenoot en mediapersonality Johan Derksen verwierf het bedrijf landelijke bekendheid. En ook als kledingsponsor van FC Gro…
 

Binnen 10 minuten weten welke oplossingen bij uw bedrijf passen?

Doe gratis onze keuzewijzer

Start de keuzewijzer 

Wilt u een totaaloplossing voor uw zakelijke telefonie & ICT?