Terug naar Blog
Centrale ICT omgeving  voor DMG advies | accountancy
23
nov

Centrale ICT omgeving voor DMG advies | accountancy

DMG advies | accountancy in Veendam wilde een centrale ICT omgeving waarbij medewerkers op afstand, bij de klant op de werkvloer, kunnen inloggen.  

Lees verder
IT hardware & Wi-Fi

Ook moesten meerdere mensen tegelijk kunnen werken in de centrale ICT omgeving. Verder bestond er behoefte aan een mobiele scanner om documenten van de klant in te scannen.

Geboden oplossingen

HP MicroServer
HP MicroServer met Microsoft Windows Server 2012 omgeving. Een centrale Windows omgeving voor de gebruikers, data opslag en applicaties op een betaalbare eigen server.

Microsoft Hosted Exchange
Microsoft Hosted Exchange voor één centrale omgeving met alle e-mail accounts, agenda’s en contactpersonen. Goed beveiligd met antimalware- en antispamfilters en waarvoor rond de klok telefonische IT-ondersteuning. Zodat iedereen altijd overal kan werken.

HP Probook 470
HP Probook is een slimme en stijlvolle laptop, duurzaam ontworpen en voorzien van de modernste technieken zoals ac-band WLAN de optionele hybride vaste schijf en 4e generatie Intel Core-processoren. Dankzij high-speed draadloze connectiviteit, met ac-band WLAN en Bluetooth 4.0.1 kunnen de medewerkers overal werken.

Mobiele scanner
Een mobiele Fujitsu scanner voor het eenvoudig scannen van documenten van klanten om deze in het digitale klantendossier te kunnen bewaren.

Beheer en support
RSE telecom & ICT ondersteunt DMG met beheer netwerk en ICT support.

Bereikte resultaat

Dankzij bovenstaande oplossingen kan DMG nu ook bij klanten op locatie werken. Dit is professioneel en werkt efficiënt. De zakelijke e-mailomgeving zorgt voor professionele uitstraling, mede doordat alle e-maildata op één centrale plek staan opgeslagen. De centrale agenda maakt het mogelijk om klanten netjes uit te nodigen per e-mail.

DMG advies | accountancy

DMG Advies | accountancy in Veendam is specialist in management advies, financieel advies en accountancy voor het MKB. Een nuchtere partner met een heldere kijk en klare taal.

 

Wilt u een totaaloplossing voor uw zakelijke telefonie & ICT?