Terug naar Blog
Beveiliging van opgeslagen goederen bij Steenhuis Mini-Opslag Scheemda
23
nov

Beveiliging van opgeslagen goederen bij Steenhuis Mini-Opslag Scheemda

Veiligheid is van groot belang voor Steenhuis Mini-Opslag in Scheemda. Klanten huren er opslagruimte voor boedelopslag en moeten erop kunnen vertrouwen dat hun spullen in de self-storage veilig en vertrouwd liggen, zonder dat onbevoegden erbij kunnen.

Lees verder
Beveiliging

Steenhuis Mini-Opslag klopte bij RSE telecom & ICT aan voor een oplossing in beveiliging met veiligheidscamera’s en een automatische deuropener.

Vraag naar veilige opslag van goederen

Steenhuis Mini-Opslag biedt beveiligde mini-boxen, opslagruimtes en loodsen waar klanten units kunnen huren van één tot honderd kubieke meter voor vaste lage prijzen. Deze vorm van self-storage vraagt om uitstekende beveiliging. Steenhuis Mini-Opslag wenste een degelijke, zeer betrouwbare en betaalbare beveiligingsoplossing.

Oplossing in beveiliging

Als oplossing op maat voor dit beveiligingsvraagstuk leverden en installeerden wij camerabeveiliging met verschillende Dahua IP Camera’s en een netwerkswitch. In nauwe samenwerking met Bleyenberg Deurservice Groningen en NC-websites Winschoten leverden en installeerden wij een automatische deuropener. De klant kan de afgesloten deuren vanaf elke mobiele telefoon eenvoudig openen door te bellen naar de deur. De deuren gaan open na automatische verificatie van het inbellende mobiele nummer.

 

Over Steenhuis Mini-Opslag

Wie voordelige opslagruimte zoekt in de provincie Groningen, kan heel goed terecht bij Steenhuis Mini-Opslag. Op bedrijventerrein Eextahaven aan autosnelweg A7 biedt Steenhuis volop opslagruimte te huur voor bedrijven en particulieren. Self-storage is flexibel en voordelig, klanten betalen enkel voor de ruimte die zij nodig hebben. En is de ruimte overbodig, dan is de huur snel op te zeggen.

Het resultaat: veilige opslag, een veilig gevoel

Verschillende bedrijven van Steenhuis werken al langer samen met RSE telecom & ICT in oplossingen voor telefonie, netwerken en computers. “Wij kennen elkaar al heel lang en hoorden dat RSE een systeem van toegangsbeveiliging met een inbelsysteem bood”, vertelt Herman Dieterman van Steenhuis Mini-Opslag. “Wij vroegen om advies op maat met bijbehorende prijs voor een degelijke, betrouwbare oplossing. Ook andere aanbieders kregen een kans, maar RSE bood eenvoudige degelijkheid tegen een zeer scherpe prijs.” Dieterman is zeer tevreden met de geboden oplossing: “De camerabewaking levert zeer scherpe beelden. En de deurbeveiliging met inbelsysteem functioneert vlekkeloos.” Zo kunnen klanten hun spullen tegen lage kosten veilig en vertrouwd laten opslaan bij Steenhuis Mini-Opslag.

 

 

Wilt u een totaaloplossing voor uw zakelijke telefonie & ICT?