Terug naar Blog
Bellen en data stabiel voor onmisbare mobiele apps Oosterlengte zorg en thuiszorg
23
nov

Bellen en data stabiel voor onmisbare mobiele apps Oosterlengte zorg en thuiszorg

Medewerkers in de zorg en thuiszorg gebruiken steeds meer apps in hun dagelijks werk. Vooral in de thuiszorg is intensief gebruik van mobiel dataverkeer daarom onmisbaar.

Lees verder
Mobiele telefonie oplossingen

Hetzelfde geldt voor mobiel bellen. Zorg- en thuiszorgorganisatie Oosterlengte zocht maatwerk in telefonie en dataverkeer en RSE telecom & ICT biedt nu een totaalbundel: stabiel, betrouwbaar en aantrekkelijk geprijsd. Ook is het beheer eenvoudig dankzij Mobile Device Management.

Geboden oplossingen

Bundel Data & Bellen
Met de bundel Data & Bellen biedt RSE telecom & ICT de zorg- & thuiszorgaanbieder maatwerk in betaalbaar dataverkeer en mobiele telefonie.

Mobile Device Management
Mobile Device Management van RSE telecom & ICT vereenvoudigt het beheer van mobiel dataverkeer en bellen binnen Oosterlengte. Dankzij deze tool kunnen de beheerders apps safe installeren en updaten en installeren in de mobiele telefoons van Oosterlengte. En kunnen medewerkers hun werk-apps veilig gebruiken.

Bereikte resultaat

Medewerkers zorg en thuiszorg van Oosterlengte kunnen optimaal gebruikmaken van de functies van hun smartphone die zij gebruiken voor hun werk. Zowel de databundel als belbundel is ruim voldoende om medewerkers zorgeloos, veilig en tegen scherpe tarieven te laten werken. Zo is de mobiele telefoon een belangrijke tool om op een efficiënte manier zorg te verlenen.

Wilt u een totaaloplossing voor uw zakelijke telefonie & ICT?