Terug naar Blog
Professionele telefonie en e-mail voor Asian Orange
23
nov

Professionele telefonie en e-mail voor Asian Orange

Zonder grote investeringen wilde Asian Orange in Winschoten de telefonie en e-mail professionaliseren.

Lees verder
Totaal oplossing

Het foodservice bedrijf dat is gespecialiseerd in levering aan Aziatische restaurants in Nederland en Duitsland wenste een centrale e-mailomgeving en professionele telefoonvoorzieningen. RSE telecom & ICT zorgde ervoor dat al deze wensen in vervulling gingen.

Geboden oplossingen

Microsoft Office365
'Uw complete kantoor in de cloud', dat is MS Office 365. Office 365 biedt onder meer gesynchroniseerde e-mail en gedeelde agenda's, aangevuld met hoogwaardige en eenvoudig te beheren IT-services.

RSE Connect Hosted VoIP en ADSL
RSE Connect hosted VoIP via ADSL is een compleet nieuwe telefonie-omgeving met alle functionaliteiten van een volwaardige telefooncentrale zonder investering in een dure telefooncentrale en zonder kosten voor onderhoud, service en beveiliging.

Panasonic toestellen met headset
Voor het telefoneren maakt Asian Orange nu gebruik van kwalitatief hoogwaardige Panasonic-telefoontoestellen met DECT-headsets.

Bereikte resultaten

Nieuwste Officepakketten
Alle medewerkers van Asian Orange via elke internetverbinding toegang tot alle MS Office-tools, zoals Word, Excel, PowerPoint en volwaardige Exchange-functionaliteit, ook via mobiele apparaten als iPhone, Android en Windows Phone. Zo werken zij zonder hoge investeringen met nieuwste Microsoft Office pakketten,

besparen op belkosten
Asian Orange beschikt over een telefonie-omgeving via hosted VoIP, waarmee het bedrijf fors bespaart op telefonie en het bedrijf toch de beschikking heeft over een volwaardige telefooncentrale. Dankzij werken in de cloud is de continuïteit gegarandeerd.

Wilt u een totaaloplossing voor uw zakelijke telefonie & ICT?