Vodafone Strategic+ partner

De hoogste partnerstatus binnen Vodafone. Dat is het Vodafone Strategic+ Business Partnerschap. RSE telecom & ICT maakt als zodanig deel uit van een select gezelschap: de grootste en belangrijkste partners van Vodafone in Nederland. In die rol denken wij binnen Vodafone op strategisch niveau mee over zaken als proposities en toekomstvisie. Ook informeert Vodafone ons als eerste over de nieuwste trends en ontwikkelingen in onze branche. Vodafone erkent hiermee dat wij de meest complexe vraagstukken aan kunnen. Wij bieden alle Vodafone-producten en -diensten, zijn sterk in bedrijfskritische projecten, beschikken over een uitstekende servicedesk en een professioneel nazorgtraject.

Certified Installer Partner

Als Vodafone Certified Installer Partner zijn wij volledig gecertificeerd voor installatie van alle Vodafone-producten en -diensten bij onze klanten. Daarbij voeren wij het complete traject uit en zijn wij voor alles uw eerste aanspreekpunt :

  • intakegesprek 
  • advies
  • administratieve handelingen in de contractfase
  • levering & installatie 
  • beheer 
  • ondersteuning 

Vodafone Business Partner of the Year

RSE telecom is al verschillende keren uitgeroepen tot Vodafone Business Partner of the Year: de beste Vodafone Business Partner van Nederland. Hiermee geeft Vodafone uitdrukkelijk vorm aan de waardering voor onze prestaties, samenwerkend vermogen, toekomstvisie en de hoge mate van klanttevredenheid. 

Onze Vodafone-oplossingen

One Mobile

Vodafone One Mobile is de mobiele-telefonie-oplossing voor MKB-ondernemers met individuele databundels en opties. Deze flexibele dienst biedt voor iedere medewerker een abonnement dat is afgestemd op de persoonlijke behoeften.

Flex Mobile

Vodafone Flex Mobile is dé mobiele telefonie oplossing voor het MKB en grootzakelijke markt: schaalbaar en met één groot groepstegoed.

One Net Enterprise

Vaste en mobiele telefonie en data samen in één cloudomgeving. Het kan met Vodafone One Net Enterprise. Deze oplossing kan flexibel meegroeien of krimpen met uw organisatie. U kunt kiezen voor een passend profiel per medewerker.

Flex

Vodafone Flex biedt u een besloten netwerk voor toegang tot uw bedrijfsinformatie. Zo wisselen uw medewerkers veilig en eenvoudig informatie uit. U kunt Vodafone Flex aansluiten op elk netwerk, ongeacht de provider. U bent gegarandeerd binnen 24 uur online. 

One Fixed

Ontsluiting van uw bestaande bedrijfstelefooncentrale naar het openbare telefoonnetwerk doet u met Vodafone One Fixed. Dit is een veilige, schaalbare oplossing die geschikt is voor zowel traditionele als IP-bedrijfstelefooncentrales.

Calling in Office 365

Met Vodafone Calling in 365 kunt u online samenwerken en bellen via Microsoft Teams. U hebt geen hard- of software meer nodig op locatie.

GigaNet

Vodafone GigaNet is een betrouwbare en snelle zakelijke internetverbinding met snelheden tot wel 1 GB per seconde.

Managed IP VPN

Met Managed IP VPN netwerk kunnen al uw medewerkers overal ter wereld werken binnen één intern netwerk: één beheerd virtueel bedrijfsnetwerk voor alle locaties en mobiele en vaste apparaten, geschikt voor spraak- en datacommunicatie. 

Mobiel Breedband en Mobiel Internet

Altijd en overal werken op tablet of laptop. Het kan met Vodafone Mobiel Breedband en Mobiel Internet, supersnel mobiel internet met voldoende capaciteit voor zakelijk gebruik. 

Binnen 10 minuten weten welke oplossingen bij uw bedrijf passen?

Doe gratis onze keuzewijzer

Start de keuzewijzer 

Een greep uit onze tevreden klanten

RoyalHoitsema
KPN Business Partner
Century Autogroep
Marne
Reining
Kampen
Microsoft Gold Partner
NC-Websites
Delftechniek
Landschapsbeheer
Acantus
microsoft-logo2.png
Gemeente Eemsmond
Nijburg Industry Groep
Gemeente Oldambt
PerkinElmer
Polyganics
Koopman
Donar
FC Groningen
Olijslager
Vodafone Stategic Partner
Vodafone Business
kpnv3.png
WerkPro
Royal Wagenborg
Vodafone Stategic Partner
Vodafone Business New
Biblionet
Tooling Holland
Virol
Pandomo makelaars
Dijkstra
Kooi Bouwbedrijf Appingedam
Lantinga
Vodafone Business
Derksen & Derksen

Wilt u een totaaloplossing voor uw zakelijke telefonie & ICT?