Volledige werkplek in de cloud

Werken in de cloud is veilig, stabiel en schaalbaar. Het maakt uw bedrijfsgegevens en applicaties 24/7 wereldwijd beschikbaar voor uw medewerkers. Iedereen kan optimaal werken, waar en wanneer dat ook nodig is. En daarbij doet u geen enkele concessie aan de veiligheid van uw waardevolle bestanden. Wilt u graag volledig werken in de cloud? Maar daarbij wel de applicaties en de IT-security behouden die voor uw onderneming belangrijk zijn? Dat kan zeker. Wij bieden u de totaaloplossing op maat voor uw behoefte.

Werken in de cloud: wij zorgen ervoor dat het werkt

Werken in de cloud scheelt u een hoop kopzorgen. Zo hebt u niks meer te maken met onderhoud, beheer, security en backups. U beschikt 24/7 over de nieuwste versies van uw software. 

Overal ter wereld

Uw bedrijfsnetwerk is overal ter wereld met alle apparaten eenvoudig en veilig bereikbaar voor de medewerkers die u daarvoor toestemming geeft. En verder voor helemaal niemand. Ook maken werkplekken in de cloud samenwerken gemakkelijk, intern én extern. De ervaring leert: werkplekken in de cloud leiden tot hogere productiviteit en hogere tevredenheid onder medewerkers.

Persbericht: RSE telecom & ICT winnaar Vodafone ‘Business partner of the Year 2020’

Persbericht: RSE telecom & ICT winnaar Vodafone ‘Business partner of the Year 2020’

RSE telecom & ICT heeft als hoogst haalbare partnership met Vodafone het felbegeerde award &lsqu…

Verder lezen

Binnen 10 minuten weten welke oplossingen bij uw bedrijf passen?

Doe gratis onze keuzewijzer

Start de keuzewijzer 

Wilt u een totaaloplossing voor uw zakelijke telefonie & ICT?