Veilige werkomgeving

Cybercrime aan de orde van de dag. Hoe zorgt u ervoor dat uw digitale werkomgeving een veilige werkomgeving is? Hoe pakt u de online en offline informatiebeveiliging goed aan? En hoe regelt u het zo dat de veiligheid van uw werkomgeving niet ten koste gaat van de productiviteit van uw medewerkers? Op al deze vragen krijgt u van ons hetzelfde antwoord: met netwerken en beveiliging van RSE telecom & ICT beschikt u over een veilige, werkbare digitale bedrijfsomgeving waarop al uw mensen altijd en overal eenvoudig en goed al hun werk kunnen doen.

Wapen u tegen cyberaanvallen, hacks en datalekken

Zijn cyberaanvallen, hacks en datalekken een ver-van-mijn-bed-show? Of denkt u dat u niks kan overkomen omdat u maar een bescheiden bedrijf hebt en een goede virusscanner? Elk bedrijf en elke organisatie is interessant voor cybercriminelen.

Tienduizenden bedrijven over de hele wereld zijn dagelijks het doelwit. De schade loopt in de miljarden. En komen klantgegevens van uw bedrijf in verkeerde handen, dan kunt u aansprakelijk worden gesteld. En dan kunnen de kosten enorm oplopen. Hoe u dit kunt voorkomen? Met een veilige werkomgeving van RSE telecom & ICT bent u zeker van dat uw netwerk, systemen en online omgeving optimaal beveiligd zijn tegen alle vormen van cybercriminaliteit.

Persbericht: RSE telecom & ICT winnaar Vodafone ‘Business partner of the Year 2020’

Persbericht: RSE telecom & ICT winnaar Vodafone ‘Business partner of the Year 2020’

RSE telecom & ICT heeft als hoogst haalbare partnership met Vodafone het felbegeerde award &lsqu…

Verder lezen

Binnen 10 minuten weten welke oplossingen bij uw bedrijf passen?

Doe gratis onze keuzewijzer

Start de keuzewijzer 

Wilt u een totaaloplossing voor uw zakelijke telefonie & ICT?