Overal optimaal samenwerken

Werken wordt steeds minder tijd- en plaatsgebonden. Thuiswerken, online vergaderen, buitendienstmedewerkers die onderweg hun registraties en administratie bijhouden, het kan tegenwoordig allemaal dankzij slimme en effectieve digitale oplossingen zoals RSE Moderne Werkplek, Microsoft 365 , Microsoft Teams en cloud telefonie. cloud. Met één online bedrijfsnetwerk voor IT, vaste en mobiele telefonie en diverse tools kan iedereen binnen uw bedrijf overal optimaal samenwerken en communiceren met collega’s, klanten, relaties en leveranciers.

Een efficiencyslag met een mooie kostenbesparing

Vele reisuren, meetings die te laat beginnen omdat collega’s te laat zijn, inefficiënte vergaderuren, verstoring op de werkvloer en ga zo nog maar even door. Het kost bedrijven handenvol tijd en geld. Wilt u minder verloren uren voor uw mensen?

Overal optimaal samenwerken

Een efficiencyslag met een mooie kostenbesparing? Wij maken overal optimaal samenwerken mogelijk. En daarmee bespaart u niet alleen veel tijd en geld, maar onderneemt u ook nog eens veel milieuvriendelijker: minder reiskilometers, minder uitstoot. Natuurlijk is het voor uw mensen belangrijk om voeling te houden met uw medewerkers of collega’s. Maar de huidige ICT-oplossingen met realtime bewegend beeld en allerhande presentatiemogelijkheden maakt fysiek op dezelfde plaats zijn in verreweg de meeste gevallen overbodig.

Persbericht: RSE telecom & ICT winnaar Vodafone ‘Business partner of the Year 2020’

Persbericht: RSE telecom & ICT winnaar Vodafone ‘Business partner of the Year 2020’

RSE telecom & ICT heeft als hoogst haalbare partnership met Vodafone het felbegeerde award &lsqu…

Verder lezen

Binnen 10 minuten weten welke oplossingen bij uw bedrijf passen?

Doe gratis onze keuzewijzer

Start de keuzewijzer 

Wilt u een totaaloplossing voor uw zakelijke telefonie & ICT?